Connect with us

Alte Sporturi

Meszar, atac la adresa fanilor UTA-ei: ”Deja mă irită, trecem de orice limită!”. Ce spune despre presupusele planuri de a îl demite pe Mircea Rednic

Alexandru Meszar a reacționat după ce Claudiu Negru, reprezentant Suporter Club UTA, a dezvăluit, în exclusivitate pentru iAMsport.ro, că Mircea Rednic ar fi în conflict cu conducerea clubului arădean și ar urma să fie înlocuit.

Omul care conduce clubul a lansat un atac la adresa celor din SCU, pe care nu îi consideră nicidecum reprezentanți ai fanilor.

Atât de mult am dezbătut, încât eu spun că nu merită atâta atenție această problemă. În primul rând, ei nu sunt reprezentanții suporterilor. Suporterii sunt cei 10.000 de oameni care vin meci de meci la stadion, iar acești ultrași de care vorbim sunt sub 100 de persoane, care nu reprezintă deloc opinia suporterilor”, a spus Meszar, pentru iAMsport.ro.

Meszar: ”Ultrașii, prin statutul lor, contestă tot și pe toți”

Oficialul grupării ardelene a precizat că suporterii din aripa dură ar contesta pe toată lumea, indiferent dacă echipa pierde sau câștigă.

Ultrașii, prin statutul lor de ultras, contestă tot: și victoria, și înfrângerea, și egalul, și primarul. Chiar înainte de alegeri, au făcut conferință de presă, ca să spună publicului pe cine să voteze și pe cine să nu voteze. Ei contestă federația, statul”, a completat Meszar.

Meszar a explicat că singurul lucru care îl deranjează sunt injuriile pe care le-ar auzi pe stadion, la adresa jucătorilor și antrenorilor.

Problema este că și înjură. Dacă ar contesta, nu ar fi o problemă. Deranjează că folosesc cuvinte care nu au loc pe stadioane. Cât timp au fost doar la adresa noastră, a conducerii, m-au lăsat rece, nu i-am băgat în seamă, era chiar amuzant, dar cât timp înjură jucătorii, și nu a fost un singur caz sau antrenorul, deja mă irită.

Când ai un antrenor care îți face o victorie frumoasă în deplasare, la o echipă mult mai bine cotată, și vine din spital la meci și tu îi dai acel cuvânt, atunci trecem de orice limite!”, a subliniat Meszar.

Alexandru Meszar: ”Era normal să vină victoria, după șase remize”

Alexandru Meszar a mai spus că se aștepta UTA să obțină o victorie în partida cu CFR Cluj, deoarece gruparea arădeană venea după șase remize consecutive.

Era normal să vină victoria, având în vedere că echipa a jucat, a făcut șase egaluri. Trebuia să se întâmple să și câștigăm, că până la urmă nu am pierdut”, a menționat Meszar.

Întrebat dacă în urma victoriei cu CFR, scor 3-1, starea de tensiune dintre suporteri și jucători se va sfârși, Meszar a răspuns: ”Liniște în fotbal nu prea este. Spuneți-mi o echipă unde e liniște acum sau pe termen lung? Când sunt rezultate, când nu, când sunt bani, când nu sunt bani. Întotdeauna lipsește ceva. La noi nu lipsește nimic, doar rezultatele au lipsit o perioadă scurtă”.

Totodată, el a negat că ar fi negociat cu antrenorul italian Cristiano Bergodi și că nu are în plan să schimbe antrenorul: ”Nici nu s-a discutat. Niciun moment nu m-am gândit la schimbarea antrenorului. Nu am început să ne facem planuri de acest gen”.


Intră acum pe canalul iAM Sport de WhatsApp și afli instant toate știrile care contează!

Urmărește iAMsport.ro și pe Google News, Facebook sau YouTube. Zi de zi ai conținut de ultimă oră din lumea sportului.

Sursa

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide