Connect with us

Alte Sporturi

Așteptarea a luat sfârșit! Organizatorii au anunțat când se joacă meciul Simona Halep – Arina Rodionova, la WTA Hong Kong

  • admin

  • Champions League: Stuttgart – Sparta Praga, marți, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Arsenal – PSG, marți, 22:00, DGS 1

Simona Halep – Arina Rodionova, în turul 1 la Hong Kong

Jucătoarea din Constanța, aflată pe locul 1.130 WTA şi beneficiară a unui wildcard, va evolua în primul tur cu sportiva australiană Arina Rodionova (34 de ani, locul 114 mondial).

Meciul este programat pe terenul central, fiind al patrulea, după două întâlniri de dublu şi una de simplu.

Partidele încep la ora 09:00, astfel că meciul Simonei Halep va avea loc în jurul orei 13:00.

Aflată în prezent pe locul 1.130 în lume, Simona Halep nu a mai jucat un meci oficial de la jumătatea lunii, când a fost nevoită să abandoneze în primul tur la Trophee Clarins (WTA 125), de la Paris, la 7-5, 2-3 în meciul cu americanca McCartney Kessler.

Simona Halep a ajuns la Hong Kong: ”Sunt gata”. Premieră pentru fostul lider WTA

Simona Halep a transmis un mesaj înaintea primei sale partide, după o pauză de aproape 5 luni: ”Am ajuns la Hong Kong și sunt gata să dau tot ce am mai bun!”, a scris sportiva pe rețelele sociale, alături de o fotografie din timpul unui antrenament.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

  • 40.203.437 de dolari a câștigat Halep din tenis.
  • Bilanțul Simonei Halep: 579 de meciuri câștigate și 238 pierdute.

Va fi prima confruntare dintre Halep și Rodionova în circuitul WTA. Ziua și ora de start urmează să fie anunțate de către organizatori. În cazul în care se va impune, Simona o va întâlni în turul doi pe Anna Blinkova (26 de ani, 78 WTA), care este a șaptea favorită a competiției și care are ”bye (n.r.- liber)” în primul tur.

Simona Halep a împlinit 33 de ani. Palmaresul remarcabil + câți bani a câștigat din tenis

Galerie Foto

Simona Halep a împlinit vârsta de 33 de ani vineri, 27 septembrie.

Jucătoarea din Constanța a început tenisul la 4 ani și a avut rezultate remarcabile încă de la juniori. La 14 ani evolua deja în circuitul ITF, iar înainte să împlinească vârsta majoratului juca primul său meci WTA, contra Varvarei Galanina, la Paris (6-2, 6-4).

A urmat mai mult de un deceniu cu performanțe răsunătoare: 24 de titluri WTA la simplu, printre care două de Grand Slam, Roland Garros și Wimbledon, alte 18 finale jucate și locul 1 mondial.

  • 40.203.437 de dolari a câștigat Halep din tenis.
  • Bilanțul Simonei Halep: 579 de meciuri câștigate și 238 pierdute.

În ultimii ani, sportiva din Constanța a trecut printr-o perioadă dificilă. A fost suspendată 4 ani pentru dopaj, însă sancțiunea a fost redusă la 9 luni și s-a întors pe teren în martie 2024, la Miami, unde a pierdut în fața Paulei Badosa.

Apoi, la jumătatea lunii mai, a abandonat în primul tur al turneului WTA Trophee Clarins, din cauza unei accidentări la genunchi, iar de atunci s-a luptat cu aceste probleme.

Etichete: simona halep , wta hong kong , arina rodionova


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide