Connect with us

Alte Sporturi

”E în top 3!” FCSB pregătește ”o mutare fantastică”. Titularul care ar urma să plece de la campioana României

  • admin

  • Champions League: Stuttgart – Sparta Praga, marți, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Arsenal – PSG, marți, 22:00, DGS 1

O să îl luăm în iarnă pe Zima, ca să avem al doilea portar, apoi să vezi frică pe Târnovanu”, a declarat patronul FCSB-ului, după victoria cu Sepsi, scor 1-0.

Florin Prunea, despre transferul lui Lukas Zima la FCSB: ”O mutare fantastică. Cred că se caută să-l vândă pe Târnovanu”

La scurt timp după afirmația lui Gigi Becali, Claudiu Tudor, președintele Petrolului, a transmis că prețul lui Lukas Zima, care mai are contract cu gruparea ploieșteană până în vara anului 2026, este de cel puțin 500.000 de euro.

  • 850 de mii de euro este cota de piață a lui Zima, conform Transfermarkt.
  • 11 meciuri, 8 goluri primite și 6 meciuri fără gol încasat sunt cifrele lui Lukas Zima în acest sezon de SuperLigă.

Florin Prunea consideră că un transfer al lui Zima la FCSB ar fi ”o mutare fantastică”, doar dacă Ștefan Târnovanu, titularul incontestabil din poarta campioanei României, ar pleca cel târziu la finalul sezonului, ceea ce fostul internațional crede că se va întâmpla. În caz contrar, aducerea cehului s-ar putea transforma într-o ”mare greșeală”.

Zima e, din punctul meu de vedere, în top 3 (n.r.- al portarilor din SuperLigă). Dar dacă nu-l vinzi pe Târnovanu și-l aduci pe Zima, eu cred că e o mare greșeală. Din punct de vedere sportiv și financiar.

Vorbim de Târnovanu, care e portarul echipei naționale, începe să-și revină, a avut o perioadă grea. Îl aduci pe Zima și-l ții pe Târnovanu pe bancă? Pierde și echipa națională, are și o anumită cotă în momentul de față…

Și eu l-aș vrea pe Zima, dar m-aș gândi ce fac cu Târnovanu. Eu cred că se caută să-l vândă Târnovanu și e o mutare fantastică (n.r.- transferul lui Zima)”, a declarat Florin Prunea, la emisiunea Digi Sport Special.

Produs al Slaviei Praga, portarul ceh, fost internațional U21, cu 15 selecții, a făcut pasul în Italia în 2011. A semnat cu Genoa și, de-a lungul carierei, a mai evoluat la Reggiana, Unione Venezia, Mantova, Perugia, Livorno și Venlo (Olanda).

VIDEO Florin Prunea, despre mutarea lui Lukas Zima la FCSB

Etichete: florin prunea , transfer fcsb , stefan tarnovanu , lukas zima , zima fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide