Connect with us

Alte Sporturi

Fotbalistul de 60 de milioane de euro care l-a ”dat pe spate” pe Pep Guardiola: ”E incredibil!”

  • admin

  • Europa League: Manchester United – Twente, miercuri, 22:00, DGS 1

  • Europa League: Galatasaray – PAOK, miercuri, 22:00, DGS 2

Golurile ”Cetățenilor” au fost marcate încă din prima repriză de către Jeremy Doku (minutul 5) și Matheus Nunes (minutul 38), cărora le-au pasat decisiv Jack Grealish și Rico Lewis. Watford a redus din diferență prin Ince, în minutul 86, dar a fost prea târziu pentru a scoate rezultatul de egalitate care ar fi trimis partida la loviturile de departajare.

Pep Guardiola, impresionat de Matheus Nunes

Matheus Nunes (26 de ani) a fost transferat în vara anului trecut de Manchester City de la Wolves, în schimbul sumei de 62 de milioane de euro. De la momentul transferului, mijlocașul portughez a bifat 34 de apariții în tricoul ”Cetățenilor”, timp în care a marcat un gol (cel cu Watford) și a pasat decisiv de șase ori.

După calificarea în optimile Cupei Ligii Angliei, Pep Guardiola a vorbit în termeni laudativi despre mijlocașul său, la adresa căruia a folosit cuvinte mari.

”Matheus Nunes are calități speciale pe care foarte puțini le au, este unic! Dacă are spațiu, în tranziție este incredibil. Sunt foarte încântat de el și de faptul că a marcat. În continuare are lucruri de îmbunătățit pentru că nu este ușor să te adaptezi. Sunt foarte încântat”, a declarat Pep Guardiola.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Este de așteptat ca Matheus Nunes să joace un rol mai important pentru antrenorul spaniol în acest sezon, odată cu accidentarea gravă suferită de Rodri, care și-a rupt ligamentele încrucișate de la genunchiul drept și va rata tot sezonul.

Celelalte variante de mijlocași ale lui Guardiola sunt Ilkay Gundogan și Mateo Kovacic, însă și Rico Lewis și John Stones au mai fost folosiți în compartimentul median.

  • 62 de milioane de euro a plătit Manchester City pentru a-l transfera pe Matheus Nunes de la Wolves, în vara anului trecut.

VIDEO cu rezumatul meciului Manchester City – Watford 2-1

Etichete: manchester city , pep guardiola , matheus nunes , man city watford , rez man city watford


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide