Connect with us

Alte Sporturi

Scandal în SuperLigă: și-a reziliat contractul și a plecat de la echipă! Antrenorul, acuzat de rasism

  • admin

  • Champions League: Manchester CityInter, miercuri, 22:00, DGS 1

  • Champions League: PSG – Girona, miercuri, 22:00, DGS 2

Fundașul central a decis să plece de la echipa pe care a reprezentat-o în mare parte din cariera sa pe fondul unui conflict cu Adrian Mihalcea, numit pe banca tehnică în vara anului trecut. 

Adrian Mihalcea, acuzat că l-a abuzat rasial pe Gabriel Lazăr

Cei doi ar fi avut recent un conflict, iar anumiți apropiați ai clubului susțin că Lazăr a decis să plece după ce a fost abuzat rasial de antrenorul de 48 de ani. 

“Este foarte rasist. Și cu Gele ce i-a făcut la ultimul meci, a văzut toată lumea. Nu e prima oară, i-a mai făcut la fel și la meciul din Cupa României cu Miercurea Ciuc. Lazăr s-a accidentat până în pauză la meciul cu Dinamo și a cerut schimbare.

L-a chemat la el și a început să îl înjure și de familie și tatăl lui știu că e mort, plus bunicii care i-au murit de curând. S-a comportat foarte urât. Ștefan Țintă e baronul local aici și crede că el face pe șeful aici.

Nu poți să fii așa rasist în 2024! Nu e prima dată. Și la Dinamo a avut probleme de comportament și l-au săpat jucătorii. L-a făcut de toate felurile.

Nu l-a suportat niciodată pentru că e țigan. Știu că Lazăr l-a și înregistrat. Are și președintele înregistrarea”, sunt acuzațiile aduse de unii apropiați ai clublui, conform Fanatik

Fotbalistul a fost contactat și el pentru a explica cele întâmplate, dar n-a vrut să intre în detalii, ci doar a confirmat că și-a reziliat cu părere de rău contractul pe cale amiabilă și că așteaptă oferte. 

Adrian Mihalcea a negat totul 

“Eu acum am venit de la antrenament. N-am nicio treabă cu înjuratul sau… Oricine poate să zică orice. Nu am nimic de declarat pentru că nu e adevărat.

E bucătăria noastră internă. Sunați-l pe președinte sau pe el. Chiar nu știu despre ce e vorba. Nu știu de nicio reziliere. Dacă se pună la îndoială calitatea mea umană cu a unui jucător… Chiar nu am ce să spun pentru că nu s-a întâmplat nimic”, a fost reacția antrenorului, potrivit aceleiași surse.

Etichete: rasism , adrian mihalcea , gabriel lazar , rezliere contract


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
191
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide