Connect with us

Alte Sporturi

Jucătorii naţionalei, gata de drumul de senzaţie către Mondial! Nicolae Stanciu: „Greul începe chiar de acum”

Jucătorii naţionalei, gata de drumul de senzaţie către Mondial!

Drumul greu spre Mondial începe acum! Căpitanul Stanciu dă strigătul de luptă pentru o calificare după 28 de ani la FIFA World Cup!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hai România, în fiecare zi!”, a spus Ianis Hagi.

Jucătorii naţionalei, gata de drumul de senzaţie către Mondial! Nicolae Stanciu: „Greul începe chiar de acum”

După un EURO de vis, jucătorii naţionalei sunt gata de un drum de senzaţie către Mondial. Kosovo e punctul de plecare spre America.

Liga Naţiunilor este foarte importantă. Greul începe de acum. Dacă ne câştigăm grupa, avem o şansă bună să mai sperăm la Mondial”, a spus Nicolae Stanciu.

Trebuie să o ținem pe aceeași linie, după acel EURO ne-am gândit clar că trebuie să facem pasul și la Cupa Mondială”, a spus Florinel Coman.

În drumul spre FIFA World Cup, Coman, Ianis Hagi şi Stanciu îl au alături pe Mircea Lucescu, unul dintre cei mai titraţi antrenori din fotbalul mondial.

Vom avea multe de învăţat de la dânsul şi îmi doresc ca drumul nostru împreună să fie plin cu succese”, a mai spus Nicolae Stanciu.

După un EURO de vis, jucătorii naţionalei au revenit şi sunt gata de un drum de senzaţie către Cupa Mondială. Alături îl au pe bancă pe Mircea Lucescu, unul dintre cei mai titraţi antrenori din fotbalul mondial. „Drumul nostru spre Mondial începe acum. Liga Naţiunilor e foarte importantă, greul începe chiar de acum, nu din martie când încep preliminariile”, a mai declarat căpitanul Stanciu.

Loading ... Loading …

Citește și:

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
191
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide