Connect with us

Alte Sporturi

Femeia pe care care Ion Ţiriac a iubit-o enorm şi l-a făcut cel mai fericit bărbat din lume a luat o decizie radicală

Femeia pe care care Ion Ţiriac a iubit-o enorm şi l-a făcut cel mai fericit bărbat din lume a luat o decizie radicală. Este vorba de Sophie Ayad, cea care i-a dăruit miliardarului romîn doi copii: pe superba Ioana şi pe Karim, fiul cel mic al lui Ion Ţiriac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sophie Ayad a luat o decizie prin care a surprins la prima apariţie. A adoptat o coafură tinerească şi rebelă, de adolescentă, care îi pune în evidenţă condiţia fizică de invidiat. (VEZI IMAGINI SUPERBE CU MAREA IUBIRE A LUI ION ŢIRIAC)

Femeia pe care care Ion Ţiriac a iubit-o enorm şi l-a făcut cel mai fericit bărbat din lume a luat o decizie radicală

Decizia lui Sophie Ayad i-a luat prin surprindere până şi pe prietenii săi de pe reţelele de socializare. „Charmantă” sau „Părul? Frumos” au fost câteva dintre reacţii. Sophie este cu 30 de ani mai tânără decât Ion Ţiriac şi locuieşte în Miami. Se ocupă de afacerea deschisă în 2023, un magazinul de lux în care vinde haine ale celor mai cunoscuţi designeri.

Sophie Ayad a rămas în relaţii bune cu Ion Ţiriac, cel cu care a fost într-o relaţie între 1992 şi 2001. S-au cunoscut la Munchen, în 1994, atunci când miliardarul român avea mai multe afaceri în Germania. Nu au ajuns la altar.  Ion ŢiriaIon Ţiriac are 85 de ani şi are o avere estimată de Forbes la 2 miliarde de dolari.

Sophie Ayad are numai cuvinte de laudă la adresa lui Ion Ţiriac, cu care se află în relaţii excelente.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide