Connect with us

Alte Sporturi

”Nici nu știu ce să vă mai zic”. Petrila, deznădăjduit după ce Rapid a rămas fără victorie: ”E mai greu decât am crezut”

  • SuperLiga: U Cluj – Sepsi, luni, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Farul – Hermannstadt, luni, 22:00, DGS 1

Ambele goluri au fost înscrise din penalty și de fiecare dată centralul Iulian Călin a indicat punctul de la 11 metri după intervenția VAR. Petrila a punctat pentru Rapid, în timp ce Selmani a fost marcatorul ”Câinilor”.

Claudiu Petrila, după Rapid – Dinamo 1-1: ”Egalul nu ne mai ajută”

Rapid a rămas singura echipă din SuperLigă fără victorie în acest sezon și ocupă poziția a 11-a, cu 5 puncte. Dinamo a urcat pe locul 3, cu 9 puncte.

La flash-interviu, Claudiu Petrila, cel mai bun jucător al Rapidului nu doar în duelul cu Dinamo, ci în acest start de sezon, s-a arătat extrem de dezamăgit de faptul că giuleștenii nu au reușit să obțină prima victorie, însă nu a găsit explicații pentru perioada slabă prin care trece echipa sa.

Egalul nu ne mai ajută, e mai greu de cât am crezut să ieșim din starea asta. Nu știu, mă întrebați de 5-6 meciuri, nici nu știu ce să vă mai zic. Ne dorim, muncim, reușim să marcăm primii, dar nu ținem de rezultat.

Nu știu dacă e o criză, dar e al 6-lea meci fără victorie și lucrurile nu merg în direcția în care ne-am dori. Multe nu sunt de spus, încercăm să fim uniți. În mare parte am reușit, dar când să închidem meciul, nu am putut.

E greu și pentru el (n.r.- pentru Șucu, care nu s-a uitat la penalty-ul executat de Petrila), plus că a fost primul meu penalty bătut în Liga 1. E bine că am marcat.

Trebuie să facem ceva să ne revenim pentru că nici fanii nu mai au răbdare cu noi. Îmi doresc, normal, e un vis să joci pentru națională”, a spus Petrila.

VIDEO Rezumat Rapid – Dinamo 1-1

Screenshot 2024-08-18 234001
Clasament Liga 1 / Captură Digi Sport

Etichete: rapid dinamo , jucator rapid , claudiu petrila


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide