Connect with us

Alte Sporturi

Nu s-a mai abținut după ce bărbatul care i-a fost soț timp de 14 ani a dezvăluit că e homosexual: ”Mă simt folosită! A negat”

  • SuperLiga: FC Botoșani – UTA, sâmbătă, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB – Poli Iași, sâmbătă, 22:00, DGS 1

Cel mai frumos lucru în viaţă este să ai alături persoana potrivită care poate schimba totul“, a postat fostul pilot, alături de o fotografie cu partenerul său. Cora Schumacher (47 de ani), fosta soție a lui Ralf, nu a oferit nicio reacție timp de o lună, însă acum a rupt tăcerea.

  • Ralf și Cora Schumacher au fost căsătoriți timp de 14 ani, din 2001 până în 2015.

Galerie Foto

Cora Schumacher, după ce Ralf a dezvăluit că e homosexual: ”Au existat multe zvonuri, dar a negat mereu. Îmi spunea că am nevoie de ajutor psihiatric”

Cora Schumacher a răbufnit și s-a arătat extrem de deranjată de faptul că fostul ei soț nu a anunțat-o înainte de a se afișa cu noul lui partener. Ea ar fi știut de relația celor doi, însă nu se aștepta ca totul să fie făcut public.

Mi-aș fi dorit ca Ralf să mă fi implicat (n.r.- în decizia de a-și dezvălui homosexualitatea) sau măcar să-mi fi spus, ar fi fost un semn de respect. În timpul carierei sale în F1, au existat multe zvonuri.

L-am rugat să clarifice dacă ce s-a spus era adevărat, dar el a negat mereu, spunându-mi că îmi imaginez totul și că am nevoie de ajutor psihiatric.

Când a anunțat, a fost ca un junghi în inimă. Acest lucru îi afectează mereu pe cei din jur, inclusiv pe fosta soție cu care ai un copil. Acum mă simt folosită. Simt că mi-am irosit cei mai buni ani”, a declarat Cora Schumacher pentru presa germană, citată de Marca.

Galerie Foto

Etichete: ralf schumacher , cora schumacher , etienne bousquet-cassagne


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide