Connect with us

Alte Sporturi

Gigi Becali, atac la arabii care l-au cumpărat pe Coman: „Vrăjeală! Minciuni! Aşa au făcut şi cu Budescu”

Gigi Becali a lansat un atac la arabii care l-au cumpărat pe Coman. Becali nu a primit banii pentru transferul lui Florinel Coman şi i-a reclamat pe cei de la Al Gharafa la FIFA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali susţine că Budescu şi Keşeru au avut aceleaşi probleme la arabi. S-au trezit cu banii în conturile din Vietnam. Becali nu îţi face probleme şi spune că în 3 luni va lua banii pe Coman, plus un milion de euro în plus.

Gigi Becali, atac la arabii care l-au cumpărat pe Coman

Băi, banii pe Coman n-au venit! Banii pe Coman o să vină peste 2-3 luni și o să vină cu un milion în plus. Pentru că i-am dat la FIFA și au spus că a fost o chestiune criminală și că au fost păcăliți. Și că s-au dat banii în Vietnam. Vrăjeală, mincinoși! Așa au făcut și cu Budescu: au dat banii în Vietnam! Așa au făcut cu Budescu, la fel au făcut, și cu mai mulți. La Keșeru că cutare…

Și mai și scriu acolo că datorită relațiilor bune pe care le avem între cluburi… Mă, care relații?! Că am luat banii tot la instanță, la judecată, și pe Keșeru. Păi mă așteptam, și ei că nu domnule, că suntem serioși. Am zis lasă, mă, că dai un milion în plus. Și acum dau milionul. Fără probleme dau milionul! Ei nu au dat niciun ban nici în Vietnam, e vrăjeală, minciună. Așa au făcut și cu Budescu, au spus că au dat banii în Vietnam. Păi unde?! Păi am dat banii în Vietnam, PFA Budescu. Du-te, mă, de aici (n.r. – râde). Ei au afaceri pe acolo, prin munții Vietnamului”, a spus Gigi Becali la Palat.

Nota primită de Florinel Coman în Al Gharafa – Al Ahli Dubai 1-0! Echipa românului s-a calificat în Liga Campionilor Asiei

Iată nota primită de Florinel Coman în Al Gharafa – Al Ahli Dubai 1-0, din preliminariile Ligii Campionilor Asiei. Fostul jucător al celor de la FCSB s-a calificat în grupele Ligii Campionilor Asiei, după victoria noii sale echipe, Al Gharafa, în ultimul tur preliminar al competiţiei care se va vedea LIVE în AntenaPLAY.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
191
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide