Connect with us

Alte Sporturi

Victor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani!

Ştiam că trebuie să vin să ne vedem şi mă gândeam la acea zi din ’86. Ţin minte că am mai povestit lucrurile astea, dar le reluăm.

Am plecat dimineaţa, cum era obiceiul, în ziua meciului, la o plimbare. Ne-am dus într-un parc mare, din Sevilla. Sigur că parcul era plin de suporterii barcelonezi. Cu steaguri. Gestul era ăsta, de răpunere. Eram în coridă şi aveam rolul taurului. Iată că nu a fost să fie aşa. Am fost buni, dar am câştigat.

Eram destul de relaxaţi noi, nu ne-a convenit că am căzut cu Barcelona, normal, jucam în Spania, dar iată că performanţa a fost cu atât mai mare”, a mărturisit Victor Piţurcă.

Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986

Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986. Noua campioană a România a postat un mesaj superb pe reţelele de socializare.

„Marți, 7 mai, se împlinesc 38 de ani de la cea mai glorioasă zi a fotbalului românesc.

În acea zi, pe Ramón Sánchez Pizjuán Stadium, Steaua București intra în istoria fotbalului, devenind prima echipă din Estul Europei care cucerea cel mai râvnit trofeu din fotbal, Cupa Campionilor Europeni (actuala UEFA Champions League), într-o finală disputată împotriva celor de la FC Barcelona.

Helmut Duckadam intra în Cartea Recordurilor după ce apăra patru lovituri de departajare consecutive, iar trofeul ajungea la București.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide