Connect with us

Alte Sporturi

Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti

Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti

Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti

Jucătorii şi fanii Rapidului / Profimedia

Rapid a fost sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB. Formaţia din Giuleşti a emis miercuri un comunicat prin care a anunţat că cele două peluze, dar şi o parte din sectoarele tribunei a doua vor fi închise la meciul cu campioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Cristiano Bergodi a fost sancţionată pentru incidentele din timpul partidei cu Universitatea Craiova. Pe lângă închiderea mai multor sectoare, clubul din Giuleşti a fost amendat de Comisia de Disciplină cu 60.000 de lei.

Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti

„În urma raportului observatorului, în care s-a menționat că au fost aruncate pe teren materiale pirotehnice, la partida cu Universitatea Craiova, Comisia de Disciplină a FRF a decis ca pentru meciul cu FCSB să fie închise Peluzele Nord și Sud, dar și o parte din sectoarele Tribunei a II-a. Pe lângă această pedeapsă, clubul a fost amendat cu 60.000 de lei.

Cele mai citite

Astfel, vor fi închise sectoarele: 106, 107, 108, 109 (zona tampon), 111, 112, 113, 117, 118, 119, 120, 121, 122 și 123.

Vom reveni cu detalii legate de relocarea abonaților din sectoarele respective”, se arată în comunicatul celor de la Rapid.

„Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental”

Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă. Fostul portar a fost criticat în termeni duri de fostul jucător din Giuleşti, în urma rezultatelor obţinute de giuleşteni în ultima perioadă.

Niţă a criticat modul în care Lobonţ pregăteşte echipa şi l-a pus la zid pe fostul portar. Înaintea meciului pe care cei de la Rapid îl dispută contra lui Sepsi, antrenorul giuleştenilor a venit cu replica.

Reclamă 4 / 0/3

„Vă spun un principiu fundamental pe care l-am învățat în perioada pe care am petrecut-o afară: nu te critică niciodată unul care a făcut mai mult decât tine, te critică tot timpul unul care a făcut mai puțin.

Cel care critică nu poate niciodată să ajungă la standardele tale pentru că nu are forța și energia necesară. Este mult mai ușor să îl tragă pe cel de sus la nivelul lui decât să facă el un efort în plus pentru a ajunge la nivelul celui pe care îl critică. Asta e valabil pentru orice domeniu, nu doar pentru fotbal.

Eu sunt pisică, nu cârtiță, așa că vă invit pe toți să studiați mai bine felinele”, a declarat Bogdan Lobonţ, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Sepsi.

Citește și:

Loading ... Loading …

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide