Connect with us

Alte Sporturi

Victor Becali și cazul “Tavi Popescu”: “A pierdut timp… Nu știu ce e cu el”

  • Podcastul iAM Ștucan cu Victor Becali este disponibil pe iAMsport.ro și YouTube iAMsport.

Victor Becali a vorbit despre situația lui Tavi Popescu, jucătorul celor de la FCSB. Momentele grele prin care a trecut la formația bucureșteană i-a făcut pe toți să creadă că trece printr-o cădere psihică.

Victor Becali: ”Eu cred că este un băiat puternic”

Criticat adesea pentru prestațiile sale slabe din sezonul recent încheiat, Tavi Popescu a declarat în finalul stagiunii că s-a luptat cu anumite probleme medicale.

Jucătorul, dar și stafful medical al FCSB au știut de problema medicală care necesita o operație încă de la începutul sezonului.

Deși toată lumea se aștepta la o recuperare ușoară, Tavi Popescu poate rata o parte din startul noului sezon. Astfel, FCSB poate pierde un jucător important și are nevoie de întăriri în zona în care Florinel Coman evoluează, dacă jucătorul va părăsi gruparea roș-albastră.

(n.r. Tavi Popescu a căzut psihic?) ”Viața e o luptă, viața e o luptă, nu știi, azi ești bine, mâine ești rău, dacă ești doborât psihic, ai căderi din astea…

Asta e viața, ce vrei să faci, eu nu stau acum, e posibil să fie un băiat mai sensibil. Eu nu îl văd așa sensibil, eu cred că este un băiat puternic, unul care a refuzat, el a spus că nu vrea împrumut: ’Eu cred că pot să mă impun aici’, am apreciat poziția lui.

Consider că era mai bine să joace undeva, dar dacă el are încredere în forțele și puterile lui, e mai bine, nu cred că e un băiat așa, sigur au fost niște motive.

Dacă a pierdut meciul putea să spună că a făcut aia, dar când ai câștigat meciul? L-ai câștigat. Nu se regăsește, nu știu. Avantajul lui că este încă tânăr. A pierdut destul timp.

El își dorește și spune că se pregătește bine. Asta nu știu (n.r. pregătire în plus), nu știu dacă toți de la Bayern Munchen, Chelsea, Liverpool sau City se pregătesc în plus”, a declarat Victor Becali în podcastul iAM Ștucan.


Intră acum pe canalul iAM Sport de WhatsApp și afli instant toate știrile care contează!

Urmărește iAMsport.ro și pe Google News, Facebook sau YouTube. Zi de zi ai conținut de ultimă oră din lumea sportului.

Sursa

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide