Connect with us

Alte Sporturi

Uitat de lume într-un azil de bătrâni, Irinel Columbeanu a primit o veste uriaşă din partea judecătorilor. Decizia e definitivă

Uitat de lume într-un azil de bătrâni, Irinel Columbeanu a primit o veste uriaşă din partea judecătorilor. Decizia e definitivă

Uitat de lume într-un azil de bătrâni, Irinel Columbeanu a primit o veste uriaşă din partea judecătorilor

Irinel Columbeanu, la azil

Irinel Columbeanu a primit o veste bună din partea judecătorilor, după ce ajunsese să aibă proprire pe pensie. Instanţa a decis că nu fostul milionar este responsabil de falimentarea firmei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

ANAF l-a chemat în faţa judecătorilor pe Columbeanu (66 de ani). Cei de la Fisc i-au solicitat să răspundă în faţa legii, dar nu au avut de câştigat. Instanţa a respins solicitarea ANAF şi Columbeanu poate avea o viaţă mai liniştită, fără datorii către stat.

Irinel Columbeanu a primit o veste uriaşă din partea judecătorilor

„Respinge acţiunea formulată de reclamantul DIRECŢIA ENERALĂ DE IMPOZITE ŞI TAXE LOCALE SECTOR 1 BUCUREŞTI în contradictoriu cu pârâtul COLUMBEANU ADRIAN IRINEL, ca nefondată. Cu drept de apel în 7 zile de la comunicare ce va fi depus la Tribunalul Bucureşti Secţia a VII-a civilă”, a fost decizia instanţei, conform romaniatv.net.

Cele mai citite

Sursa citată anunţă că Irinel Columbeanu mai fusese citat într-un alt dosar, după ce adunase nişte datorii către furnizorul de energie electrică. Irinel a ales să plătească facturile şi a scăpat astfel de dosar.

„Ce ați face acum cu un milion de euro?” Reacția lui Irinel Columbeanu

„Ce ați face cu un milion de euro?” a fost întrebarea la care Irinel Columbeanu nu a stat pe gânduri și oferit imediat un răspuns. Fostul om de afaceri a trecut prin momente dificile în ultimii ani, după ce și-a pierdut averea fabuloasă a ajuns falit, într-un azil.

Irinel Columbeanu a recunoscut că a avut, în perioada sa de glorie, nu mai puțin de 150 de milioane de euro. Și-a investit banii în afaceri care l-au ruinat și a ajuns să trăiască dintr-o pensie de 1.900 de lei de la statul român. Nu își permite nici măcar să își plătească taxa lunară de la azilul din Ghermănești în care locuiește în prezent.

„(Dacă ați avea un milion de euro, ce ați face cu el?) În orice caz, nu l-aș băga în criptomonede, fiindcă acolo e mult mai… aș face o investiție în imobiliare și aș renova casa pe care am avut-o eu și a ars. Eu asta aș face.

Cred că instalația electrică a fost de vină… nu am avut asigurare. La vremea aceea m-am zgârcit, ceea ce nu ar fi trebuit să fac. Dar la vremea aia nu m-a interesat foarte bine, dacă costa doar câteva sute de euro (n.r. asigurarea, pe an) vă dați seama… am pierdut milioane! Eu am avut 145 de milioane de milioane de euro în bancă și 5 milioane de euro în investiții”, a declarat Irinel Columbeanu într-un podcast.

Reclamă 4 / 0/3

Citește și:

Loading ... Loading …

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide