Connect with us

Alte Sporturi

Toni Kroos şi-a anunţat retragerea şocantă din fotbal! Decizie surprinzătoare la 34 de ani

Toni Kroos şi-a anunţat retragerea şocantă din fotbal! Decizie surprinzătoare la 34 de ani

Toni Kroos şi-a anunţat retragerea şocantă din fotbal

Toni Kroos şi-a anunţat retragerea şocantă din fotbal

Toni Kroos şi-a anunţat retragerea şocantă din fotbal. Mijlocaşul de 34 de ani va mai juca finala UEFA Champions League, la EURO 2024 şi apoi va renunţa la fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kroos a luat decizia după o carieră în care a câştigat 32 de trofee, între care cinci UEFA Champions League, trei titluri în Bundesliga şi patru titluri în La Liga.

Toni Kroos şi-a anunţat retragerea şocantă din fotbal

„17 iulie 2014 este ziua prezentării la Real Madrid, ziua care mi-a schimbat viaţa. Viaţa mea ca fotbalist, dar mai ales ca persoană. A fost startul unui nou capitol la cel mai mare club din lume. După 10 ani, acest capitol ajunge la final. Nu voi uita niciodată succesul avut.

Cele mai citite

Le mulţumesc tuturor care m-au ajutat şi celor care au avut încredere în mine. Vreau să le mulţumesc fanilor, pentru afecţiunea arătată din prima până în ultima zi. Cariera mea ca jucător se va încheia în această vară, după EURO 2024.

Sunt fericit şi mândru. Ambiţia mea a fost să îmi termin cariera la un nivel înalt valoric. Mai am un singur gând, Liga Campionilor numărul 15. Hala Madrid”, a fost mesajul lui Toni Kroos.

Cotat în prezent la 12 milioane de euro de site-ul de specialitate Transfermarkt, Toni Kroos a adunat 108 de meciuri la echipa națională a Germaniei, în care a reușit să marcheze 17 goluri. A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2018, atunci când valora suma de 80 de milioane de euro.

Toni Kroos, convins să revină la naţionala Germaniei

Potrivit informațiilor oferite de publicația britanică The Athletic , Kroos are o relație foarte bună cu selecționerul echipei naționale a Germaniei, Julian Nagelsmann. Astfel, el a fost convins de acesta să revină în Mannschaft, la începutul anului.

Reclamă 4 / 0/3

”O să joc din nou pentru Germania în martie. De ce? Pentru că am fost întrebat de către antrenor, sunt într-o dispoziție bună și sunt convins că alături de echipă, la EURO 2024, totul e mai posibil decât cred mulți în acest moment”, a spus atunci Toni Kroos.

Citește și:

Loading ... Loading …

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide