Connect with us

Alte Sporturi

Sepsi Arena va găzdui meciurile din grupa A de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia I, din 2025

Sepsi Arena va găzdui meciurile din grupa A de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia I, din 2025

Sepsi Arena va găzdui meciurile din grupa de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia I, din 2025

Romania – Ungaria, la Campionatul Mondial de Hochei pe Gheaţă / IIHF

Sepsi Arena va găzdui meciurile din grupa A de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia I, din 2025. Municipiul Sfântu Gheorghe va găzdui Campionatul Mondial de hochei, Divizia I, Grupa A, la masculin, ce va avea loc anul viitor, a anunţat vineri, Federaţia Română de Hochei pe gheaţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Vom găzdui grupa de Campionat Mondial de anul viitor! La Sepsi Arena din Sfântu Gheorghe se vor juca meciurile Diviziei I/A, echipa noastră naţională urmând a întâlni Marea Britanie, Italia, Polonia, Japonia şi Ucraina. Delegaţia FRHG de la Congresul Anual al IIHF a primit astăzi confirmarea organizării competiţiei din 27 aprilie – 3 mai 2025„, se arată pe pagina de Facebook a Federaţiei Române de Hochei.

Sepsi Arena va găzdui meciurile din grupa A de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia I, din 2025

Sala polivalentă Arena Sepsi, aflată la ieşirea din municipiul Sfântu Gheorghe spre Miercurea Ciuc, a fost inaugurată în anul 2017, după trei ani de la punerea pietrei de temelie.

Aceasta are o capacitate de 3.000 de locuri în tribune şi circa 450 de locuri de parcare pentru autoturisme şi autocare şi a fost astfel concepută astfel încât să poată găzdui atât competiţii sportive, cât şi diverse evenimente culturale şi artistice. Valoarea investiţiei s-a cifrat la peste 19 milioane de euro, banii fiind alocaţi din bugetul de stat prin Compania Naţională de Investiţii.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Reclamă 4

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide