Connect with us

Alte Sporturi

Schimbare majoră în Formula 1, din 2025!

„Înţeleg perfect frustrarea care există uneori când reuşeşti un weekend foarte bun, dar nu există niciun DNF (abandon) în faţa ta şi închei pe locul 11, iar recompensa este zero”, a mai spus Vasseur.

Laurent Mekies, team principal la RB, a declarat pentru autosport.com situaţia actuală e greu de explicat sponsorilor.

„Dacă priveşti nivelul de competitivitate al primelor cinci echipe şi la nivelul de fiabilitate al maşinilor, înseamnă că de cele mai multe ori te lupţi teoretic pentru zero puncte şi nu credem că e corect acest lucru”, a subliniat Mekies.

Şi omologul său de la Haas, Ayao Komatsu, are o opinie similară: ”În prezent, avem trei echipe cu zero puncte şi nu cred că asta e bine pentru sport”.

Pilotul danez Kevin Magnussen (Haas) a avut chiar o contrapropunere: „Poate ar fi bine să se acorde puncte tuturor. Pentru primul loc 50 de puncte, iar apoi descrescător. Nu va schimba nimic la vârf, dar ar face cursele mai interesante pentru ultimele cinci echipe”.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide