Connect with us

Alte Sporturi

Radu Drăgușin investește în România banii de la Tottenham. Ce afacere vrea să înceapă

  • Media: Fotbal Club, vineri, 19:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi – Rapid, vineri, 20:30, DGS 1

A investit masiv în imobiliare, dar impresarul lui, Florin Manea, a dezvăluit care va fi următorul proiect care îl va ajuta să-și rotunjească veniturile.

Radu Drăgușin se implică tot mai mult în afaceri. Florin Manea a dezvăluit care este următoarea investiție din România a internaționalului de la Tottenham

Radu Drăgușin câștigă anual la Tottenham 2,8 milioane de euro, după ce își plătește taxele, iar o parte din acești bani vrea să-i direcționeze către afaceri. Și are în plan să investească în România, alături de impresarul lui, Florin Manea.

”O să aducem în România o băutură pe bază de miere, propolist și Ginseng, iar el va fi imaginea din România și noi o vom și vinde în România. El are o firmă… Am studiat bine pentru că el vrea să promoveze doar ceva sănătos pentru organism”, a declarat Florin Manea, conform iamsport.ro.

Impresarul susține că Radu Drăgușin a fost căutat de mai multe companii din România care își doresc să fie promovate de fundașul pe care Tottenham l-a cumpărat de la Genoa cu 31 de milioane de euro. Jucătorul este dispus să colaboreze, dar vrea să-și aleagă contractele cu mare atenție.

”Drepturile de imagine sunt ale lui toate și le poate vinde cui vrea, dar trebuie să fie foarte atent. Până la 1 ianuarie 2025 nu poate face nimic pentru că mai are contract pentru aceste drepturi cu Bentancur (Bentancur Rubianes n.r. unul dintre foștii impresari ai lui Drăgușin).

Sunt companii din România care s-au interesat de el, dar Radu are ceva aparte. El vrea să-și construiască un brand și vrea să se implice în ceva care îi place și să ajute, pe zona socială. Este important să-și construiască imaginea și nu se gândește că ar putea să promoveze, de exemplu, produse care nu sunt sănătoase pentru organism”, a mai spus Manea.

Radu Drăgușin este acționarul unei companii care construiește blocuri în București

Radu Drăgușin este deja implicat destul de serios în zona construcțiilor. El deține acțiuni la una dintre firmele care ridică un complex în București. Fotbalistul a fost foarte mult atras de ideea că este un proiect care va folosi energie și din surse care nu poluează.

”Este un proiect «verde», au și câștigat un premiu pe această temă. Pentru mine este important, este o inovație pe piața imobiliară. Contează foarte mult să mergem spre o direcție de sustenabilitate, iar acest proiect o face.

Viața de fotbalist este scurtă, eu am înțeles acest lucru și trebuie să fim siguri pe partea financiară, pentru că banii nu vor veni mereu. Trebuie să facem alegeri inteligente cu banii pe care îi câștigăm, pentru a nu avea probleme mai târziu”, a transmis Drăgușin.

Fundașul român a jucat doar în șase meciuri la Tottenham și a adunat doar 229 de minute. În ultimele șase etape nu a fost folosit niciun minut.

Etichete: radu drăgușin imobiliare românia , radu drăgușin afaceri românia , radu drăgușin florin manea


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide