Connect with us

Alte Sporturi

Prioritatea lui Edi Iordănescu, după ce a ajuns în ultimele două luni de contract cu România

  • Media: Fotbal Club, vineri, 19:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi – Rapid, vineri, 20:30, DGS 1

Selecționerul României a fost apreciat după ce a calificat naționala la un nou turneu final, dar contractul acestuia expiră în vară, pe 30 iunie.

Edi Iordănescu, despre contractul său cu echipa națională: ”Vă asigur că naționala României va avea prioritate în sufletul meu mereu”

Recent, Răzvan Burleanu a dezvăluit că i-a transmis un termen limită lui Edi Iordănescu, iar președintele Federației Române de Fotbal vrea să aibă un răspuns din partea selecționerului până în plecarea în Germania, la EURO 2024.

Selecționerul a fost prezent la lansarea filmului ”În inima Naţionalei – Din vestiar până în Germania”, iar Edi Iordănescu a fost întrebat în legătură cu viitorul său la cârma naționalei, având în vedere că actualul său contract expiră în vară. Totuși, selecționerul a spus că nu este sigur că dorința președintelui FRF se va îndeplini, întrucât trebuie să analizeze oferta.

”Precum preşedintele FRF a transmis, poate o să avem o discuţie după această acțiune. Vă asigur că naționala României va avea prioritate în sufletul meu mereu. Vom vedea exact ce gânduri are FRF, noua propunere, noua ofertă. Nu ştiu sigur.

Nu ştiu cum pot evolua lucrurile. Eu sunt un om şi un antrenor care îşi asumă responsablităţi. Pentru a face acest lucru, trebuie să ştiu ce obiective se cer. Nu ştiu cum vede FRF continuitatea. Ar fi ideal să fie un răspuns până la turneul final, dar nu e nimic sigur”, a declarat Edi Iordănescu.

Edi Iordănescu trebuie să dea un răspuns până înainte de EURO 2024

”Ne-am propus ca până la plecarea în Germania, la EURO 2024, să cunoaștem numele selecționerului care va califica echipa națională de fotbal a României și la Campionatul Mondial. 

În momentul de față, sentimentul tuturor, al administrației, al departameentului tehnic, inclusiv al selecționerului, este că ne dorim să continuăm împreună. Astfel încât, în perioada următoare vă vom împărtăși mult mai multe informații”, a spus Burleanu, în cadrul unei conferințe de presă.

”Aspectul financiar nu a contat”

Șeful de la Casa Fotbalului nu a intrat în detalii financiare, dar a sublinit că negocierile dintre FRF și Iordănescu jr nu sunt ”stopate” de astfel de probleme legate de bani.

”Cu siguranță va fi nevoie de un contract nou ca să putem continua. Dar relația noastră cu toți seleționerii a fost una extraordinară. Suntem într-un moment fericit și putem trece la nivelul următor. Aceea de a dezvolta fotbalul pe toate zonele.

Niciunul dinjtre selecționerii cu care am colaborat, începând de la Anghel Iordnescu,  din 2014, de când actuala conducere a Federației a preluat administrația, aspectul financioar nu a contat. Același aspect a fost și la jucători”, a mai spus Burleanu.

Etichete: echipa nationala , edi iordanescu , razvan burleanu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide