Connect with us

Alte Sporturi

Olimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului

Olimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului

Olimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş

Sursa foto: Instagram Olimpiu Moruţan

Olimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion, pentru a-şi susţine echipa în semifinala Cupei cu Beşiktaş! Din păcate pentru Ankaragucu, echipa lui Moruţan a ratat calificarea în finala Cupei Turciei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ernest Muci a marcat singurul gol al partidei, în minutul 70. Beşiktaş s-a calificat în finala Cupei Turciei, după ce în tur a fost 0-0.

Olimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş!

Olimpiu Moruţan s-a „rupt” şi va rata EURO 2024 chiar în meciul tur cu Beşiktaş. Moruţan a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile.

Cele mai citite

Iubita lui Olimpiu Moruţan a dezvăluit ce mesaj frumos a primit internaţionalul român de la clubul său. „Chiar dacă nu poţi fi fizic la meciul de astăzi, vei juca şi tu alături de echipă. I-ai adus mult echipei prin ceea ce ai făcut. Astăzi echipa este cu tine şi tu eşti cu echipa. Suntem o familie.

Ce ai făcut aici va fi mereu în inimile noastre, nu în paginile prăfuite de istorie. (…) Fii de neuitat! Nu ceda niciodată”, i-a transmis Ankaragucu lui Moruţan.

Mesajul clubului Ankaragucu pentru Olimpiu Moruţan
Mesajul clubului Ankaragucu pentru Olimpiu Moruţan/ Instagram

Moruţan a postat şi el o fotografie pe contul său de Instagram cu cei de la Ankaragucu.

Olimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!

Olimpiu Moruțan a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui. Mijlocașul de la Ankaragucu a făcut o postare pe rețelele de socializare, în care a transmis și un mesaj, după intervenția chirurgicală.

Mijlocașul a primit o lovitură uriașă și a aflat că va rata EURO 2024, având în vedere că a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile.

Reclamă 4 / 0/3

După operație, Moruțan a postat o serie de imagini de pe patul de spital, în care a arătat modul în care își sărbătorește ziua de naștere.

De asemenea, acesta a transmis și un mesaj, prin intermediul acestei postări, și a spus că este recunoscător pentru tot ajutorul pe care l-a primit în această perioadă dificilă.

Ultimele zile au fost probabil unele dintre cele mai grele pe care le-am trăit vreodată”

„Ultimele zile au fost probabil unele dintre cele mai grele pe care le-am trăit vreodată, dar sunt cu adevărat recunoscător pentru toți cei din jurul meu.

Anul acesta îmi sărbătoresc ziua de naștere într-un mod neașteptat și cadoul primit a fost o operație perfect realizată, datorită celei mai bune echipe medi/ cale. Sănătatea mea fizică este acum bună, dar știu că am în față o recuperare lungă și grea, pentru care sunt pregătită.

Cei de la Ankaragucu sunt extraordinari! Vă mulțumesc pentru tot sprijinul și căldura pe care mi-ați oferit-o în această perioadă dificilă!

De asemenea, multe mulțumiri fanilor și prietenilor, pentru urările de bine!”, a scris Olimpiu Moruțan, în postarea de pe Instagram.

Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024

Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024, nu a întârziat să apară. Selecţionerul speră ca jucătorul de 24 de ani să revină mai puternic.

Fotbalistul cotat la 4 milioane de euro va lipsi în jur de 6 luni, astfel că Oli va rata EURO 2024.

Românul a fost scos cu targa de pe teren pe finalul meciului cu Beşiktaş. Românul s-a accidentat fără să fie atins de niciun adversar. O accidentare cu atât mai dureroasă.

„Toţi alături de tine, Oli! Totul va fi mai greu şi mai trist fără tine, dar vom lupta şi pentru tine! Suntem convinşi, fiecare, că vei reveni mai puternic!! Familia Echipei Naţionale te aşteaptă înapoi !! 🇷🇴🤝✊”, a fost mesajul postat pe Facebook de Edi Iordănescu.

Citește și:

Loading ... Loading …

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide