Connect with us

Alte Sporturi

Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce”

Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino! Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce

Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu

Dan Şucu şi Mircea Lucescu/ Hepta

S-a aflat oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu, pentru a veni la Rapid. Acţionarul majoritar al giuleştenilor nu şi-a luat gândul de la „Il Luce”, astfel că l-a ofertat pe acesta cu funcţia de preşedinte al formaţiei de sub Grant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid traversează o perioadă dezastruoasă. Giuleştenii sunt fără victorie în play-off, după şapte meciuri disputate, şi s-au îndepărtat de locurile care asigură prezenţa în preliminariile cupelor europene.

Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu

Conform fanatik.ro, Dan Şucu are ca obiectiv aducerea lui Mircea Lucescu la Rapid. Omul de afaceri l-a ofertat din nou pe antrenorul român, însă de data aceasta nu i-a propus preluarea echipei din funcţia de tehnician, ci din funcţia de preşedinte.

Cele mai citite

„Vino tu președinte!”, a fost propunerea pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu. Antrenorul român însă i-a dat un răspuns imediat acţionarului majoritar al giuleştenilor şi i-a spus că aşteaptă o ofertă pentru a antrena în străinătate. În cazul în care va primi una, nu se va mai pune problema ca „Il Luce” să vină la Rapid.

În prezent, funcţia de preşedinte la Rapid este ocupată de Daniel Niculae. Dan Şucu a transmis însă un mesaj prin care a dat de înţeles că se pregătesc schimbări majore la echipă, fiind vizate toate posturile din club.

Mesajul a fost transmis miercuri de acţionarul majoritar al giuleştenilor, la două zile distanţă după ce Rapid a fost învinsă şi de Universitatea Craiova: „Rezultatele proaste din acest an, în condițiile în care investițiile au crescut substanțial, necesită o regândire completă a modului în care evaluăm performanța tuturor colegilor din departamentul sportiv: jucători, antrenori, staff tehnic, manageri”, se arată într-un pasaj din mesajul lui Dan Şucu, postat pe pagina oficială a celor de la Rapid.

Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf

Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid au fost făcute praf de Dinu Gheorghe. Fostul preşedinte al giuleştenilor a punctat că jucătorii aduşi de la FCSB nu au dat randament la Rapid.

Dinu Gheorghe a subliniat că Gigi Becali l-a avertizat pe Dan Şucu. Lui Djokovic Gigi Becali i-a dat şi bani pentru a pleca de la FCSB. Şi giuleştenii vor renunţa la mijlocaşul croat.

Reclamă 4 / 0/3

”Este un lot de locurile 5-6. Să ne mai lase și cu transferurile pe care le-au făcut ei. Păi, tu-l iei pe Krasniqi, de care CFR nu mai știa cum să scape? Sau jucătorii de la FCSB?

Primul semnal a fost tras de Gigi Becali. A spus că renunță la jucători foarte ușor. Rapidul trebuia să își spună un semn de întrebare atunci.

Poate Gigi Becali are dreptate. Jucătorii veniți de la FCSB nu au însemnat nimic pentru Rapidul actual”, a declarat Dinu Gheorghe la digisport.ro.

Citește și:

Loading ... Loading …

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide