Connect with us

Alte Sporturi

O nouă schimbare în organigrama Rapidului! Mutarea făcută de Dan Șucu, pe lângă înlocuirea lui Daniel Niculae

Rapid mută la nivelul conducerii, după un sezon în care principalele obiective pe plan sportiv au fost ratate. Daniel Niculae ar urma să părăsească clubul la finalul acestui sezon, în timp ce o altă persoană din administrație ar fi fost scoasă din fucție înaintea lui fostului președinte al giuleștenilor.

În cadrul ședinței Adunării Generale Extraordinare din 20 martie, directorul executiv Mădălina Neață ar fi fost scoasă din fucție, iar în locul ei ar fi venit avocatul clubului Marian Mihail, potrivit celor de la Fanatik.

Marian Mihail are mai multe roluri

Avocatul Rapidului ar fi preluat mai multe prerogative și de la președintele din acte, Daniel Niculae, care în ultima perioadă fusese trecut și pe funcția de director sportiv, până la numirea lui Daniel Sandu. Mandatul lui Marian Mihail va ține aproape 3 ani, până pe 31 decembrie 2026.

În noua formulă, Daniel Sandu se va ocupa strict de partea sportivă, în timp ce directorul executiv va avea sarcini doar în zona economică și în cea administrativă.

Dan Șucu a anunțat pe cine își dorește antrenor

Dan Șucu a anunțat ce așteptări are de la negocierile pe care le va purta în perioada următoare pentru aducerea unui nou antrenor.

”Noi suntem încă în discuții cu Mircea Lucescu şi așteptăm un răspuns final al dumnealui. Avem încredere că se poate. Suntem încă la varianta Mircea Lucescu. Dacă dumnealui nu va putea sau nu va dori să vină lângă noi, la Rapid, atunci ne vom orienta spre o altă soluție. Vă garantez că Rapid nu va rămâne fără un antrenor puternic şi titrat.

Dorința noastră este ca în zilele următoare să avem o clarificare şi să putem anunța cine va conduce echipa după ultimul meci al sezonului, cel cu FCSB”, a declarat Dan Șucu pentru ProSport.


[embedded content]

Intră acum pe canalul iAM Sport de WhatsApp și afli instant toate știrile care contează!

Urmărește iAMsport.ro și pe Google News, Facebook sau YouTube. Zi de zi ai conținut de ultimă oră din lumea sportului.

Sursa

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide