Connect with us

Alte Sporturi

Nebunie în a treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola. Alonso şi Perez au ieşit de pe pistă

Nebunie în a treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola. Alonso şi Perez au ieşit de pe pistă

Nebunie în a treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola

Colaj Twitter Formula 1

Nebunie în a treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola. Fernando Alonso şi Sergio Perez au ieşit de pe pistă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A treia sesiune de antrenamentele a oferit primele probleme pe circuit pentru piloţi. Fernando Alonso şi Sergio Perez au pierdut controlul monopostului şi au ieşit de pe pistă.

Nebunie în a treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola

Primul care a ieşit de pe pistă a fost Fernando Alonso. Dublul campion mondial a ieşit în decor şi a lovit zidul de protecţie. Din fericire, pilotul spaniol a ieşit singur din maşină, dar mecanicii de la Aston Martin vor avea mult de muncă pentru ca Alonso să poată lua startul în calificări. A fost pentru prima dat când a apărut steagul roşu în antrenamente.

Cele mai citite

Sergio Perez a avut şi el probleme spre finalul sesiunii de antrenamente. Pilotul de la Red Bull a pierdut controlul monopostului şi s-a oprit în zidul de protecţie.

Calificările pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Imola sunt de 16:45, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, pe canalul dedicat.

Cursa de duminică va începe la ora 15:45 şi va putea fi urmărită pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

În urmă cu un an, Marele Premiu de la Imola a fost anulat, din cauza inundaţiilor care au avut loc în regiunea Emilia-Romagna.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Formula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide