Connect with us

Alte Sporturi

„Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian

Cole Palmer este doar al treilea jucător din istoria Premier League, cu vârsta maximă de 21 de ani, care contribuie decisiv la cel puțin 30 de goluri într-un sezon, după Frank Lampard și Harry Kane.

Cole Palmer a avut din nou o evoluție solidă. Mijlocașul de 21 de ani a deschis scorul în duelul cu West Ham, din etapa a 36-a din Premier League. Palmer a punctat cu un șut din interiorul careului, din pasa lui Nicolas Jackson.

Grație reușitei din duelul londonez cu West Ham, Cole Palmer a ajuns la 21 de goluri marcate în acest sezon, la Chelsea. De asemenea, mijlocașul de 21 de ani și-a mai trecut în cont și nouă pase decisive, în campionat.

Pe lângă aceste cifre din campionat, Cole Palmer a mai reușit să mai marcheze alte patru goluri, în celelalte competiții, trecându-și în cont și alte patru pase decisive. Mijlocașul a bifat, în total, 44 de meciuri la formația de pe Stamford Bridge.

Cole Palmer a fost transferat de Chelsea la începutul sezonului, de la rivala Manchester City. Londonezii au plătit în schimbul mijlocașului suma de 47 de milioane de euro.

Chelsea a făcut instrucție cu West Ham, și s-a impus categoric, cu scorul de 5-0.  Pe lângă Cole Palmer, au mai punctat și Gallagher, Madueke și Jackson.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide