Connect with us

Alte Sporturi

Mircea Lucescu şi soţia lui, Neli, la fel de îndrăgostiţi ca în tinereţe! Cum au fost surprinşi pe stradă

Deciziile financiare le iau eu, dar cea care se ocupă de familie în totalitatea ei este soția. Neli are grijă de toți, de strănepoți, de nepoți, de Răzvan…. E firavă așa, dar e foarte puternică. Când își pune ceva în cap, realizează”, povestea Mircea Lucescu, în trecut, pentru AntenaStars.

Dan Şucu, anunţ „bombă” în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!”

Dan Şucu a făcut un anunţ „bombă” în ziua de Paşte şi a anunţat că îl doreşte pe Mircea Lucescu la Rapid. Şucu forţează în aceste zile mutarea anului în fotbalul românesc.

Şucu vrea ca Mircea Lucescu să devină managerul general al Rapidului, pe modelul echipelor din Premier League.

Prioritatea mea și a Rapidului în aceste zile este Mircea Lucescu. Lucrăm doar la asta! Orice altceva poate să mai aștepte. Orice alte păreri pro sau contra, la fel, pot să mai aștepte.

Îl dorim pe Mircea Lucescu antrenor, manager general, după modelul fotbalului profesionist. Cum e în alte campionate puternice, să zicem Premier League. 

Dacă va accepta, la dânsul va fi toată partea tehnică, sportivă. Eu sunt optimist. Săptămâna următoare am putea avea un răspuns. Poate s-a săturat și domnia sa de echipe la mii de kilometri și rămâne acasă, aici, la Rapid.

Știe că avem un proiect foarte serios pe termen lung, așa cum îi place unui mare profesionist cum este Mircea Lucescu. Încercăm pe toate căile să-l convingem să ni se alăture.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide