Connect with us

Alte Sporturi

Istvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA

Istvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA

Istvan Kovacs va arbitra la EURO 2024

Istvan Kovacs va arbitra la EURO 2024 – frf.ro

Istvan Kovacs va arbitra la EURO 2024. Arbitrul român se află pe lista celor 18 arbitri care vor fi prezenţi la competiţia din Germania, din această vară. Împreună cu asistenţii lor, aceştia vor conduce cele 51 de partide de la turneul final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe lista oficială anunţată de UEFA, se află patru români: Istvan Kovacs (arbitru de centru), Vasile Marinescu și Ovidiu Artene (asistenţi) şi Cătălin Popa (arbitru VAR).

Istvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA

Lista celor 18 arbitri de centru prezenţi la EURO 2024: Artur Soares Dias (Portugalia), Jesús Gil Manzano (Spania), Marco Guida (Italia), Istvan Kovacs (România), Ivan Kruzliak (Slovacia), François Letexier (Franța), Danny Makkelie (Țările de Jos), Szymon Marciniak (Polonia), Halil Umut Meler (Turcia), Glenn Nyberg (Suedia), Michael Oliver (Anglia), Daniele Orsato (Italia), Sandro Schärer (Elveția), Daniel Siebert (Germania), Anthony Taylor (Anglia), Clément Turpin (Franța), Slavko Vinčić (Slovenia), Felix Zwayer (Germania). Acestora li se vor alătura, din Argentina, Facundo Tello împreună cu doi arbitri asistenți.

Cele mai citite

„În pregătirea pentru EURO 2024, toți arbitrii nominalizați vor participa, la jumătatea lunii mai, la un seminar organizat la Frankfurt”, se arată pe frf.ro.

Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs

Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul mare arbitru român, care a deținut și clubul de fotbal FC Vaslui, nu a avut milă de centralul român al momentului.

Porumboiu l-a atacat pe arbitrul din Carei după meciul Barcelona – PSG 1-4, partidă în care Kovacs i-a eliminat pe Araujo și Xavi. Prestația românului a fost una controversată, iar presa spaniolă l-a taxat rapid pentru modul în care a gestionat partida.

“Am văzut meciul, eu nu mă uit la meciurile pe care le arbitreaza Kovacs, dar am făcut o exceăție. Două echipe frumoase, bineînțeles, și PSG, și Barcelona, și sincer să fiu l-am văzut cap coadă, dar eu nu pot vorbi de arbitrul ăsta, pentru că am niște amintiri care îmi strică seara, apropo de cum arbitra niște meciuri.

A ajuns acolo și tot nu înțelege că trebuie să aibă un comportament la nivelul ăla, imediat să dea afară antrenorul. Stai puțin, poți să-l atenționezi civilizat, sunt atâtea metode, nu te apuci tu, buricul Pământului. El face și greșeli, am pierdut campionat din cauza lui, să nu-mi spună mie că nu era băgat în combinații. Acum e arbitru mare, se uită”, a spus Adrian Porumboiu, la sptfm.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Loading ... Loading …

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide