Connect with us

Alte Sporturi

George Coman e românul stabilit de 25 de ani în Italia care se ocupă de comunicarea între piloţi şi echipele de Formula 1!

Leclerc e favoritul tehnicianului în telecomunicaţii.

Suntem Italia şi Ferrari… nu se discută”, a spus George Coman.

Colegul lui Leclerc, Sainz, şi-a lăsat mustaţă pentru cursa de la Imola, care e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Înainte să se întreacă în calificări, Verstappen şi Sainz au stat la poze şi au oferit autografe pe circuit.

Max Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45)

Max Verstappen va pleca din pole position la Marele Premiu de la Imola! Iată programul complet al Marelui Premiu de la Imola, care are loc în perioada 17-19 mai, în AntenaPLAY. Pentru prima oară în acest sezon, „Marele Circ” vine în Europa, iar cu această ocazie vom asista şi la revenirea unui weekend clasic de F1, după ce ultimele două Grand Prix-uri au avut şi curse de sprint.

Cursa Marelui Premiu de la Imola este duminică, de la ora 15:45, în direct pe Antena 1 şi LIVE STREAM în AntenaPLAY.

Oscar Biastri a fost retrogradat. El terminase pe locul 2 calificările, dar va pleca de pe poziţia a 5-a de pe grila de start în Marele Premiu de la Imola.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide