Connect with us

Fotbal

FC Argeș în cantonament la Curtea de Argeș – 4 juniori alături de echipa mare

FC Argeș în cantonament la Curtea de Argeș – 4 juniori alături de echipa mare

Fotbaliștii de la FC Argeș au revenit de ieri pe teren pentru a doua etapă de pregătire centralizată din această iarnă. Până pe 13 februarie, alb-violeții se vor afla în cantonament la Curtea de Argeș, unde vor efectua antrenamente intense la baza sportivă de la Valea Iașiului.

Antrenorul Eugen Neagoe a deplasat în orașul Basarabilor un lot format din 24 de jucători, majoritatea fiind cei utilizați în cele trei meciuri amicale disputate până acum. O veste bună este revenirea fundașului Esteban Orozco, care a participat recent la Cupa Africii pe Națiuni cu naționala Camerunului.

Din păcate, doi jucători importanți lipsesc din lot: portarul Andrei Bucur și mijlocașul Cristian Balgiu, ambii fiind accidentați. De asemenea, Yanis Pîrvu nu va fi prezent la cantonament, fiind convocat la reprezentativa României U17 pentru un stagiu de pregătire la Mogoșoaia.

Programul de pregătire din această etapă va include antrenamente zilnice, duble, axate pe îmbunătățirea condiției fizice și a tacticii de joc. De asemenea, sunt programate și meciuri amicale, cu adversari ce vor fi anunțați ulterior.

Obiectivul principal al echipei în acest cantonament este de a se pregăti temeinic pentru reluarea campionatului Liga 2, programată pe 25 februarie. FC Argeș va lupta pentru promovarea în Liga 1, iar Eugen Neagoe este convins că elevii săi vor reuși să obțină rezultate bune.

Lotul deplasat la Curtea de Argeș:

  • Portari: Cătălin Straton, George Micle, Alexandru Silveanu
  • Jucători de câmp: Andrei Tofan, Ionuț Balaur, Adrian Scarlatache, Radu Ciuciulete, Mario Tudose, Florin Borța, Esteban Orozco, Isaac Nortey, Robert Boboc, Ionuț Rădescu, Mario Mitoi, Petrișor Petrescu, Florian Haită, Patrick Dulcea, Bogdan Rusu, Valentin Buhăcianu, Milcho Angelov
  • Juniori promovați din propria pepinieră: Alexandru Dinoci(mijlocaș – 2005), Andrei Stoica(mijlocaș – 2006), Adelin Mircea(atacant – 2006), Gino Oprescu(mijlocaș – 2005)
  • Accidentați: Andrei Bucur, Cristian Balgiu

sursa foto. argesfc.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Fotbal

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

REZUMATE VIDEO
SCORURI LIVE
ȘTIRI CALDE