Connect with us

Alte Sporturi

Eva Ionescu s-a calificat în semifinalele turneului ITF de la București la doar 16 ani! A învins o jucătoare de 27 de ani!

Ştefania Bojică/Cara Maria Meşter – Marcelina Podlinska (Polonia)/Emily Welker (Germania/N.1) 6-2, 6-3
Ioana Konstantinova (Bulgaria)/Kristiana Sidorova (Rusia/N.4) – Eva Maria Ionescu/Anamaria Federica Oană 7-5, 6-2

Simona Halep a urcat 10 locuri în clasamentul WTA

Simona Halep a urcat 10 locuri în clasamentul WTA, după ce a abandonat în primul tur al turneului de la Clarins. Sorana Cîrstea rămânes cea mai bine clasată jucătoare din România.

Sorana Cîrstea este în continuare jucătoarea de tenis din România clasată cel mai bine în ierarhia WTA, conform clasamentului dat publicităţii luni.

Cîrstea, care a ajuns săptămâna trecută în optimi la turneul de categorie WTA 1000 de la Roma, a urcat două locuri şi este pe 30, cu 1704 puncte. În clasamentul WTA de luni, a doua româncă este Ana Bogdan, care se menţine pe locul 63, cu 1029 puncte, scrie news.ro.

Jaqueline Cristian a înregistrat o urcare de un loc şi este pe 67, cu 965 de puncte. Irina Begu, care a ajuns în optimi la Roma, a înregistrat o urcare de 34 de locuri şi este pe 127, cu 481 puncte,
Şi Simona Halep, care a abandonat în primul tur la Trophee Clarins din cauza unei accidentări, a urcat în clasament. Astfel, ea a ajuns de pe locul 1149 pe 1139, cu 11 puncte.

În top 200 mai sunt Gabriela Ruse (locul 152, 492 de puncte, coborâre patru locuri) şi Anca Todoni, urcare de pe 197 pe 181, cu 410 puncte.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide