Connect with us

Fotbal

”E clar!” ȘASE milioane de euro. Răzvan Lucescu are contractul pe masă și semnează săptămâna viitoare

  • admin

Trupa pregătită de tehnicianul român este pe prima poziție în campionatul Greciei și a ajuns în ”careul de ași” al Cupei. În plus, PAOK s-a calificat în optimile de finală ale Conference League.

Răzvan Lucescu își prelungește contractul cu PAOK

Astfel, conducerea lui PAOK i-a pregătit un nou contract lui Răzvan Lucescu. Presa elenă a anunțat că antrenorul își va prelungi cu 3 ani acordul scandent în vară. Potrivit noii înțelegeri, salariul întregului staff al lui Lucescu Jr. va crește de la 1,8 milioane de euro la două milioane anual.

“Lucescu va semna contractul săptămâna viitoare. Situația a fost ceva mai complicată pentru că e vorba de opt contracte (n.r.- pentru toți membrii staff-ului) care sunt pregătite, al lui și al colaboratorilor săi. Ce este clar e că românul va continua pe banca lui PAOK pentru încă trei ani”, scrie NewsBomb.gr.

Răzvan Lucescu și-a început actualul mandat de la PAOK Salonic la începutul lunii iulie 2021, după ce, în prealabil, acesta mai antrenase gruparea din Grecia în perioada august 2017 – iulie 2019. La echipa din Salonic, Lucescu Jr. a cucerit un titlu de campion (sezonul 2018/2019) și două Cupe ale Greciei (2017/2018 și 2018/2019).

Primele discuții dintre patronul lui PAOK Salonic, Ivan Savvidis, și Răzvan Lucescu despre reînnoirea contractului ar fi avut loc chiar în ziua de Crăciun a anului trecut, când tehnicianul român și-ar fi dat deja acordul să rămână la PAOK și din sezonul viitor.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Fotbal

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide