Connect with us

Fotbal

Florin Prunea a spus suma imensă pe care Dinamo a primit-o de la un acționar: ”Echipa poate ieși din insolvență într-o săptămână”

Florin Prunea a spus suma imensă pe care Dinamo a primit-o de la un acționar: ”Echipa poate ieși din insolvență într-o săptămână”

  • admin

În urma acestui rezultat, ”Câinii Roșii” au înregistrat al treilea eșec consecutiv din campionat și se află pe ultimul loc în clasament (poziția a 16-a, cu 16 puncte obținute după 24 de runde).

Florin Prunea: ”Renovatio a adus până acum 5 milioane de euro. Dinamo, dacă vrea, iese din insolvență și într-o săptămână”

Florin Prunea (55 de ani), fostul portar al celor de la Dinamo, a dezvăluit faptul că formația ”alb-roșie” ar fi încasat până acum 5 milioane de euro de la Renovatio (acționar minoritar la Dinamo, care deține 21,97% din acțiunile clubului de la începutul lunii septembrie 2023).

De asemenea, fostul goalkeeper a susținut că la Dinamo nu există probleme economice și că echipa din Ștefan cel Mare are puterea financiară de a ieși din insolvență în cel mai scurt timp posibil.

”Partea sportivă este slabă. La partea financiară sunt băieți dinamoviști care vin cu bani și care nu vor să iasă în față, dar iubesc echipa. Renovatio a adus până acum 5 milioane de euro.

Dinamo, dacă vrea, iese din insolvență și într-o săptămână. Acești bani i-au adus Renovatio. Știu despre ce este vorba”, a spus Prunea, la emisiunea Fotbal Club.

Dan Gățăianu: ”Pentru ieșirea din insolvență au mai rămas de achitat 4.262.444,52 lei”

La începutul anului 2024, Dan Gățăianu, CFO (Chief Financial Officer – director financiar) și acționar al Red&White 2022 Management, anunțase că, la acea vreme, Dinamo mai avea de achitat 4.262. 444, 52 de lei pentru a ieși din insolvență.

Dinamo a intrat în insolvență la sfârșitul lunii iunie a anului 2021, după ce clubul din Ștefan cel Mare acumulase datorii în valoare de 6 milioane de euro și primise interdicție la transferuri, la scurt timp după încheierea ”epocii spaniole” la formația ”alb-roșie”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Fotbal

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

REZUMATE VIDEO
SCORURI LIVE
ȘTIRI CALDE