Connect with us

Alte Sporturi

Daniel Niculae, OUT de la Rapid! „Am avut o discuţie cu Dan Şucu”

Daniel Niculae, OUT de la Rapid! „Am avut o discuţie cu Dan Şucu

Daniel Niculae, OUT de la Rapid

Daniel Niculae, OUT de la Rapid – Hepta

Daniel Niculae e OUT de la Rapid. Dan Şucu nu îi va prelungi contractul scadent în această vară, dar giuleştenii nu se grăbesc să îi găsească un înlocuitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imaginea lui Niculae a avut de suferit după ce a fost inculpat în Dosarul Pyro. Şucu a luat astfel decizia de a renunţa la cel care a fost alături de echipă de la revenire.

Daniel Niculae, OUT de la Rapid! „Am avut o discuţie cu Dan Şucu”

„Daniel Niculae este preşedintele clubului până la finalul sezonului. Începând cu viitorul sezon, contractul nu îi va fi prelungit. Am avut o discuţie cu Dan Şucu, nu vom pune preşedinte imediat.

Cele mai citite

Poate vom aduce pe cineva pe partea tehnică. Nu avem o persoană cu care să îl înlocuim pe Niculae imediat”, a declarat Victor Angelescu, la conferinţa de presă.

Marian Iancu e de părere că, după Daniel Niculae, trebuie să plece şi o altă persoană din conducerea Rapidului

Marian Iancu e de părere că, după Daniel Niculae, trebuie să plece din conducerea Rapidului şi Victor Angelescu.

„Lucrurile sunt clare, evenimentele s-au consumat. Au fost multe inadvertenţe în actul de conducere al clubului Rapid. Eu le-am văzut de atunci, pentru că nu erau investiţii. Se ocupau de echipă Angelescu şi Niculae. Eu mă mir că doar Niculae este ţapul ispăşitor.

Eu mărturisesc că nu l-am agreat pe Niculae pentru că nu avea experienţă. Dar Angelescu este la fel de culpabil. Dacă dispare Niculae, trebuie să dispară şi Angelescu. Şucu şi-a asumat poziţia de investitor din iarnă, atunci când a început să investească serios, completând echipa.

Nu am încredere în tinerii care au apărut în conducerea Rapidului. Nu sunt compatibili cu obiectivul de a câştiga campionatul. Dacă aş fi în locul domnului Şucu, aş coborî un pic nivelul aşteptărilor doar la participarea în cupele europene la anul.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r:: despre Victor Angelescu) Ar trebui să iasă din prim-planul administrativ, pentru că şi-a dovedit neputinţa. Mai ales că greul investiţional îl duce Şucu, Angelescu e minoritar”, a declarat Marian Iancu la digisport.ro.

Citește și:

Loading ... Loading …

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide