Connect with us

Alte Sporturi

Danemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 au fost în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei

Danemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 au fost în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei

Danemarca – Elveția, Letonia – Suedia (13:20) și Canada – Finlanda (17:20), LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Colaj Campionatul Mondial de Hochei / Profimedia

Meciurile Danemarca – Elveția (13:20), Letonia – Suedia (13:20) și Canada – Finlanda (17:20) vor fi sâmbătă, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Vor fi partidele cu numărul 5 pentru selecționatele amintite anterior, în cadrul turneului final din Cehia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu 2 etape înainte de finalul grupelor, lupta pentru locurile în sferturi devine din ce în ce mai interesantă. Meciurile de la Campionatul Mondial de hochei se văd LIVE în AntenaPLAY.

ABONAŢII ANTENAPLAY POT VEDEA AICI CAMPIONATUL MONDIAL DE HOCHEI

Cele mai citite

Danemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 au fost în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20)

3/3 Min. 18:51: Letonia – Suedia 2-7! Johansson a înscris şi el, în timp ce suedezii erau în inferioritate numerică.

Final! Danemarca – Elveţia 0-8! Elveţienii au defilat în meciul cu danezii şi sunt lideri în Grupa A după 5 meciuri.

2/3 Min. 15:36: Letonia – Suedia 2-6! Petterson a dus scorul la 6-2.

2/3 Min. 13:16: Letonia Suedia 2-4! Zetterlund a reuşit dubla în doar câteva secunde.

2/3 Min. 02:54: Letonia – Suedia 2-2! Letonii au restabilit egalitatea prin Mamcics.

Reclamă 4 / 0/3

2/3 Min. 03:58: Danemarca – Elveţia 0-4! Fiala a reuşit dubla.

2/3 Min. 00:39: Danemarca – Elveţia 0-3! Fiala a înscris în debutul reprizei secunde, după ce elveţienii au profitat de un powerplay.

1/3 Min. 17:15: Danemarca – Elveţia 0-2! Roman Josi, starul lui Nashville Predators, a înscris un gol superb.

1/3 Min. 06:57: Letonia – Suedia 0-2! Brodin a majorat diferenţa.

1/3 Min. 04:50: Letonia – Suedia 0-1! Dahlin a deschis scorul.

1/3 Min. 04:10: Danemarca – Elveţia 0-1! Hischier a deschis scorul pentru elveţieni.

Update 13:30: Au început cele două partide: Danemarca – Elveția şi Letonia – Suedia.

Danemarca – Elveția

Danemarca și Elveția se vor întâlni după o pauză de 2 ani. Ultima partidă dintre cele două selecționate a avut loc în cadrul Campionatului Mondial din 2022 și s-a încheiat cu victoria elvețienilor, scor 6-0.

Letonia – Suedia

Suedia este marea favorită la câștigarea Grupei B a Campionatului Mondial, având în vedere că a înregistrat victorii pe linie în primele 4 dueluri.

De asemenea, și Letonia păstrează șanse reale la calificarea în sferturi, având în vedere că se află la egalitate de puncte cu locul al 4-lea, ocupat de SUA.

Ultima întâlnire directă dintre cele două formații a avut loc la Campionatul Mondial din 2023, iar selecționata baltică s-a impus cu scorul de 3-1.

Canada – Finlanda

Probabil unul dintre cele mai „tari” dueluri din cadrul grupei A de la Campionatul Mondial. Se anunță o luptă cu adevărat incendiară între 2 dintre marile favorite la calificarea în sferturile de finală ale turneului final.

Ultima întâlnire dintre cele două formații a avut loc la Campionatul Mondial de hochei din anul 2023. Atunci, selecționata din America de Nord s-a impus cu scorul de 4-1.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Citește și:

Loading ... Loading …

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide