Connect with us

Alte Sporturi

Cum au fost surprinși Ion Țiriac și Ilie Năstase la festivalul de la Cannes

Nume mari din istoria sportului au fost prezente la premiera filmului Nasty de la Cannes. Alături de Ilie Năstase au fost Ion Țiriac, Boris Becker și Mansour Bahrami.

Ion Țiriac și Boris Becker, alături de Ilie Năstase la Cannes

Filmul regizat de Tudor Giurgiu, Cristian Pascariu și Tudor D. Popescu va putea fi urmărit în secțiunea „Proiecții Speciale” din Programul Oficial.

Printre invitații de anul acesta s-au numărat cineastul George Lucas, care a fost omagiat pentru întreaga carieră, regizorul canadian Xavier Dolan, președintele juriului, Certain Regard, regizoarea și scenarista Greta Gerwig, președinta juriului competiției, sau actorul Kevin Costner.

Nasty prezintă cariera lui Ilie Năstase

NASTY spune povestea carierei lui Ilie Năstase, dar și a influenței pe care acesta a avut-o asupra tenisului. Personalități mari precum precum Rafael Nadal, Björn Borg, Jimmy Connors, Stan Smith sau Phil Knight (fondatorul Nike) vorbesc despre român în documentar.

”NASTY a fost o călătorie incredibilă pentru mine, o călătorie minunată pe calea amintirilor. Până acum, reacția publicului a fost extraordinară. Mă bucur foarte mult că documentarul va fi difuzat pe Max în Europa și că mai mulți oameni au șansa de a-l viziona. Nu este doar un film despre tenis, ci și un film despre o altă epocă a sportului, despre prietenie, despre munca grea și despre ce înseamnă să rămâi credincios ție însuți. Este ceea ce am făcut întotdeauna. Am făcut-o în felul meu”, a declarat Ilie Năstase.

Ilie Năstase a fost primul jucător de tenis care a ajuns în fruntea clasamentului ATP în 1973 și face parte din puținii jucători care a câștigat 100 de titluri.


Intră acum pe canalul iAM Sport de WhatsApp și afli instant toate știrile care contează!

Urmărește iAMsport.ro și pe Google News, Facebook sau YouTube. Zi de zi ai conținut de ultimă oră din lumea sportului.

Sursa

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide