Connect with us

Fotbal

Cristi Borcea a dat lovitura: afacere de 10.000.000 €

Cristi Borcea a dat lovitura: afacere de 10.000.000 €

  • admin

În urmă cu câțiva ani, Borcea a cumpărat fostul hotel Muntenia, pe care l-a modernizat și l-a redenumit Pam Beach Resort & Spa. Stabilimentul a fost administrat de Mihaela Borcea, fosta soție a omului de afaceri.

Galerie Foto

Cristi Borcea a vândut hotelul din Olimp pentru 10 milioane de euro

Acum, Cristi Borcea a hotărât să vândă hotelul, restaurantul și terenurile aferente în schimbul a 9,2 milioane de euro către compania Steaua de Mare H&R, notează profit.ro. Contractul de vânzare-cumpărare va intra în vigoare la începutul lunii octombrie.

Până atunci, hotelul și restaurantul au fost închiriate viitorului proprietar pentru 800.000 de euro + TVA, informează sursa menționată anterior.

În 2022, a fost inaugurată piscina de lux a stabilimentului, unica de pe litoral de acest gen. “Infinity Pool este singura piscină de pe litoralul românesc care are apă sărată terapeutică, plajă inundată și jeturi de masaj“, a afirmat atunci Mihaela Borcea.

De modernizări s-a ocupat Valentina Pelinel, actuala parteneră a lui Cristi Borcea. Complexul Pam Beach Resort & Spa, fost Muntenia, din Olimp are 12 apartamente, 12 camere triple și 186 camere duble (twin si matrimoniale).

Cristi Borcea, la 54 de ani ca la 30

Galerie Foto

Fostul patron al lui Dinamo acordă o atenție sporită aspectului său fizic și apelează la diverse tratamente pentru a acoperi ridurile apărute. Valentina Pelinel ”l-a dat de gol”.

Folosim fiole cu multivitamine, colagen, acid hialuronic, pe care le alternăm, creme, măști. Facem și tratamente cosmetice și tratamente de stimulare a colagenului, precum și masaj facial. Ce-i drept, ne ajută și gena, și pentru asta le mulțumim părinților.

Ambii am făcut și injecții cu botox în zona frunții. Mai nou, prefer Sculptra, un procedeu care stimuleaza propriul colagen”, a declarat Valentina Pelinel.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Fotbal

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

REZUMATE VIDEO
SCORURI LIVE
ȘTIRI CALDE