Connect with us

Alte Sporturi

Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii

Situaţia de la Rapid este extrem de delicată în continuare, chiar şi după despărţirea de Cristiano Bergodi. Marius Şumudică, antrenorul favorit să o preia pe Rapid, a vorbit după înfrângerea echipei din meciul cu Universitatea Craiova.

Lui Şumudică îi pare rău de Dan Şucu, după ultimele rezultate înregistrate de Rapid în play-off. Mai mult, el a apreciat investiţiile făcute de omul de afaceri şi a făcut o comparaţie cu George Copos, fostul patron din Giuleşti.

„Aveau nevoie de un rezultat bun ca să iasă din starea în care se află”

„Păcat, să fii cu soția lângă tine în tribună și să fii amăgit… Aveau nevoie de lucruri pozitive, de un șoc, de un rezultat bun ca să iasă din starea în care se află.

Este un om care a băgat bani, care suferă pentru echipa lui, e familia lui, probabil că și eu m-aș fi manifestat la fel. Este un om echilibrat, nu este omul care să arunce cu noroi. Pentru mine este interesant cum are această capacitate de a ține lucrurile departe de ochii lumii. Trebuie să ai un echilibru extraordinar, vine dintr-o altă lume, este un om de business, a știut să facă bani, știe să evalueze lucrurile.

Eu nu cred că George Copos a băgat 7-8 milioane de euro în transferuri doar într-o perioadă de mercato”, a declarat Marius Şumudică, la fanatik.ro.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide