Connect with us

Alte Sporturi

Claudiu Niculescu, la un pas să semneze cu noua echipă! Cu cine s-a înţeles fostul atacant, după plecarea de la Şelimbăr

Claudiu Niculescu e la un pas să semneze cu noua echipă. Fostul atacant al lui Dinamo, care recent s-a despărţit de Şelimbăr, s-a înţeles cu Voluntari, una dintre echipele care au retrogradat, la finalul sezonului din Liga 1, recent încheiat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Claudiu Niculescu s-a despărţit de Şelimbăr în urmă cu mai puţin de o lună. Echipa nu avea drept de promovare şi a încheiat play-off-ul pe locul trei, la egalitate cu Gloria Buzău.

Claudiu Niculescu, la un pas să semneze cu noua echipă

Conform digisport.ro, Claudiu Niculescu s-a înţeles cu oficialii de la Voluntari şi urmează să semneze contractul cu ilfovenii. Tehnicianul s-a întâlnit deja cu Bogdan Bălănescu, preşedintele ilfovenilor, pentru a pune la punct detaliile din contractul pe care îl va semna.

Claudiu Niculescu va reveni astfel la Vluntari, după şase ani. Acesta i-a antrenat pe ilfoveni în perioada aprilie 2017 – aprilie 2018, atunci când reuşea să aducă în vitrina clubului primele trofee din istorie. Niculescu a câştigat Cupa şi Supercupa României cu Voluntari, în 2017.

Claudiu Niculescu îl va înlocui pe Florin Pîrvu pe banca lui Voluntari. Ilfovenii au retrogradat în Liga a 2-a, după înfrângerea din ultima etapă a play-out-ului, cu U Cluj.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide