Connect with us

Alte Sporturi

„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu

Florinel Coman, prima reacţie după titlul cucerit de FCSB după 9 ani

Florinel Coman a avut prima reacţie după titlul cucerit de FCSB după 9 ani de aşteptare. „Mbappe” poate pleca în această vară de la echipa campioană, dar e pregătit de sărbătoare până atunci.

„Au fost multe emoţii. Chiar am avut emoţii din primul minut. Orice fază ţi se pare periculoasă când stai şi nu participi, dar eu aveam încredere în băieţi şi simţteam că va fi seara noastră şi că ne vom bucura împreună. Mă bucur de ce am realizat în această seară.

E după 9 ani de aşteptare acest titlu, dar până la urmă trebuie să sărbătorim şi vom vedea. Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant, golul de 2-1”, a spus Florinel Coman, după meci.

Florinel Coman i-a încurajat din tribună pe colegii săi, pe Arena Naţională, în meciul cu Farul Constanţa, 2-1, care a adus un nou titlu pentru echipa lui Gigi Becali. Coman este accidentat şi va ajunge la Belgrad, la celebra Marijana Kovacevici, pentru a scăpa de accidentarea musculară.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide