Connect with us

Fotbal

Avertismentul primit de FCSB: ”Am pierdut campionatul, după ce am avut 11 puncte avans”

  • admin

Concret, fostul jucător al ”alb-roșiilor” a susținut că FCSB, liderul detașat din clasament, care se află la 11 puncte în fața celor de la CFR Cluj și Rapid, nu mai poate pierde campionatul în acest sezon.

Însă, cu toate acestea, Petre i-a avertizat pe ”roș-albaștrii” că, într-o conjunctură nefavorabilă, ar putea pierde titlul și în actuala stagiune, pentru al 9-lea sezon consecutiv.

Florentin Petre: ”Eu am pierdut campionatul cu Dinamo după ce am avut 11 puncte avans”

Florentin Petre a amintit de faptul că a pierdut campionatul cu Dinamo, din postura de jucător, la finele sezonului 1998 / 1999, în fața Rapidului antrenat de Mircea Lucescu, după ce echipa sa a avut un avans de 11 puncte în clasament față de giuleșteni.

”La cum se joacă și la calitatea lotului, nu cred că anul ăsta mai pierd titlul. Poate doar dacă se-ntâmplă vreo minune. Bineînțeles că orice se poate întâmpla. Eu am pierdut campionatul cu Dinamo după ce aveam 11 puncte avans. Și ni l-a luat Rapidul în 1999!”, a spus Petre, pentru Sport.ro.

La finalul stagiunii 1998 / 1999 din primul eșalon, Rapid București a reușit să cucerească titlul de campioană, cu Mircea Lucescu pe banca tehnică, la 7 puncte avans peste formația din Ștefan cel Mare, după ce, la un moment dat, ”alb-roșii” aveau 11 puncte în clasament peste giuleșteni.

În prezent, în SuperLiga, o diferență tot de 11 puncte există între liderul FCSB și ocupantele locurilor 2 și 3 din clasament, CFR Cluj și Rapid. Însă, acest ecart se va înjumătăți la intrarea în play-off, astfel că între cele trei formații ar rămâne maximum 6 puncte.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Fotbal

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide