Connect with us

Alte Sporturi

Ange Postecoglou a luat decizia finală în privința lui Radu Drăgușin

  • Media: Liga Digi Sport, joi, 15:30, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, joi, 21:30, DGS 1

Fundașul central a jucat doar 9 meciuri, cu un total de aproximativ 430 de minute. În acest moment, Drăgușin continuă să rămână a treia opțiune în ochii lui Ange Postecoglou, care preferă clar cuplul format din Micky van de Ven și Cristian Romero. 

Ange Postecoglou nu-i va permite lui Radu Drăgușin să plece de la Tottenham

Totuși, antrenorul de 58 de ani îl apreciază și e hotărât să îi dea mai multe șanse, din două motive. Primul e că, în presezonul din vară, Drăgușin va avea ocazia să învețe mai bine stilul lui Postecoglou, iar al doilea e că echipa va fi angrenată în competițiile europene (Europa League), deci va juca mai multe meciuri. 

Prin urmare, conform presei britanice, Postecoglou nici nu concepe să rămână fără Drăgușin după doar câteva luni și va bloca orice tentativă de transfer, fie că vine din partea jucătorului, a șefilor lui Tottenham sau a altei echipe. 

  • 25 de milioane de euro e cota de piață a lui Radu Drăgușin, conform site-ului de specialitate Transfermarkt. 
  • Contractul său cu Tottenham expiră pe 30 iunie 2030. 

Napoli, misiune imposibilă

Tot săptămâna aceasta, publicația italiană Corriere dello Sport a scris că Napoli nu a renunțat la intenția de a-l transfera pe Drăgușin, pe care l-a vrut și în iarnă, când românul a refuzat oferta pentru a pleca în Premier League.

Napoli va încerca să-l transfere pe Drăgușin vara aceasta, dar cel mai probabil nu va avea succes, având în vedere decizia luată de Postecoglou. 

Conducerea lui Napoli a creionat o listă cu fundași centrali, pe care se află, alături de Drăgușin, Alessandro Buongiorno, de la Torino, David Hancko, fotbalistul lui Feyenoord, și Rafa Marin, colegul lui Ianis Hagi de la Deportivo Alaves.

Etichete: tottenham , radu dragusin , ange postecoglou


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide