Connect with us

Alte Sporturi

Andrei Cordea a marcat în poarta lui Al Hilal! Fostul jucător al lui Gigi Becali e în formă maximă în Arabia Saudită

Nu este greu de negociat pentru că are sumele lui. Câteodată după ce nu mai joacă jucătorul, mă uit și la ce s-a întâmplat cu Compagno, să dai nu milion și jumătate și să îl vinzi cu 120.000. Mi se pare o pierdere, dar așa e Gigi. La Cordea a cerut 8 milioane înainte de meciul cu West Ham, a cerut 10 ca să lase la 8, a spus Rică Neaga, la fanatik.ro.

Andrei Cordea a fost vândut de Gigi Becali în vara anului trecut. După ce nu a acceptat oferta venită din Bundesliga, patronul de la FCSB l-a cedat la Al-Tai, în schimbul sumei de 1,32 de milioane de euro. În momentul de față, românul este cotat la suma de 2 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Cordea mai are contract încă un an cu Al-Tai. Rămâne de văzut ce se va întâmpla însă în cazul în care Al-Tai ar retrograda în liga a doua saudită. În ultima etapă, Al-Tai joacă împotriva lui Al-Okhdoud, echipa lui Florin Tănase. Şi Al-Okhdoud e în lupta pentru salvarea de la retrogradare. În acest moment ea e pe locul 17, cu 30 de puncte. Florin Tănase nu va continua la Al-Okhdoud. Dorit de Gigi Becali la FCSB, el a transmis că doreşte să se transfere tot undeva în străinătate.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide