Connect with us

Alte Sporturi

Barcelona a câștigat primul El Clasico al sezonului

  • SuperLiga: Universitatea CraiovaPetrolul, duminică, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj”U” Cluj, duminică, 22:00, DGS 1

Barcelona și Real Madrid se află în Statele Unite, acolo unde își desfășoară turneul de pregătire dinaintea noului sezon.

Pau Victor a marcat o dublă pentru catalani, în timp ce pentru madrileni a marcat Nico Paz 

Barcelona a învins-o pe Real Madrid cu scorul de 2-1, pe stadionul MetLife Stadium din New Jersey, în fața a 82.000 de spectatori.

Amicalul s-a desfășurat în cadrul turneului de pregătire din Statele Unite, turneu unde fiecare echipă mai disputase câte un meci amical până la duelul direct.

În primul amical din SUA, Barca a învins-o pe Manchester City (2-2, 4-1 d.l.d), în timp ce “Galacticii” au fost înfrânți de AC Milan (0-1).

Golurile catalanilor în partida cu Real au fost marcate de jucătorul Pau Victor (22 de ani), în minutele 42, respectiv 54. Pau Victor este primul transfer făcut de Barclona în această vară. Jucătorul  a fost transferat în această vară de la Girona.

Pentru madrileni, Nico Paz (19 ani) a reușit să înscrie unicul gol, în minutul 82.

  • Nico Paz este cotat la 10 milioane de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.
  • Pau Victor este cotat la 1.5 milioane de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

A fost al cincilea El Clasico care s-a jucat în afara Spaniei, la primul din istorie au asistat doar 700 de oameni

Primul El Clasico al sezonului a fost al cincilea care s-a jucat în afara Spaniei. Prima partidă dintre Real și Barca disputată în altă țară a avut loc în anul 1982, în Venezuela, și a fost câștigată de “Galactici” cu scorul de 1-0.

Singurul marcator de atunci, Vicente del Bosque (73 de ani), a declarat însă că “nu își mai amintește multe din acea partidă”, la care au participat 700 de suporteri, în comparație cu partida de acum, la care vor participa aproximativ 82.000 de spectatori.

De asemenea, celelalte trei dueluri s-au disputat tot în Statele Unite. Primul a avut loc în 2017, la Miami, și a fost câștigat de catalani cu scorul de 3-2.

Amicalul din 2022 s-a disputat la Las Vegas, unde aproximativ 50.000 de spectatori au asistat la victoria cu 1-0 a catalanilor. Unicul gol din acea partidă a fost marcat de Raphinha (27 de ani), jucător care a fost ofertat în această perioadă de mercato cu suma de 65 de milioane de euro, de o grupare din Arabia Saudită.

Ultimul amical disputat între cele două a fost la Dallas și a fost câștigat categoric de formația blaugrana, cu scorul de 3-0.

Etichete: real madrid , barcelona , barcelona real madrid , el clasico , pau victor


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
191
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide