Connect with us

Alte Sporturi

David Popovici, martorul unui scandal incredibil. Dezvăluirea momentului. „Am vrut să şterg acea umilinţă”

David Popovici e martorul unui scandal care pare să nu se mai încheie, după ce deţinătorul recordului mondial de la 100 de metri liber, Pan Zhanle, a fost arătat cu degetul, în contextul în care i-a depăşit cu mai mult de o secundă pe Popovici şi Kyle Chalmers.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
  • Vezi Jocurile Olimpice de la Paris în AntenaPLAY pe canalele TVR*. Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului).

Specialiştii au considerat că super-campionul chinez nu ar fi putut „uman” să reuşească această performanţă de vis, un record mondial doborât cu 4 zecimi, într-un bazin deloc prietenos, care nu a adus multe recorduri mondiale.

Chinezul se apără şi susţine că la Paris au avut loc mai multe momente greu de digerat în lumea înotului. Pan a fost ignorat de Kyla Chalmers, în timp ce un alt adversar „a stropit cu apă în direcţia antrenorului” Chinei.

David Popovici, martorul unui scandal incredibil

„Am vrut să șterg acea umilință! După finala de la 4x100m l-am salutat pe Chalmers, dar m-a ignorat complet. Alexy, din echipa SUA, a stropit cu apă în direcția antrenorului nostru. Mi s-a părut că ne privesc de sus. Am voie să spun asta?

Acum i-am bătut pe toți. Am reușit să stabilesc și un nou record mondial, într-un bazin unde e greu de înotat. Nu m-aș fi gândit vreodată la asta. Am simțit toți oamenii de acasă, din China. Asta m-a ajutat enorm la intrarea în apă”, a spus Pan Zhanle.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide