Connect with us

Alte Sporturi

Liviu Ciobotariu a revenit cu victorie la Botoșani! A dezvăluit promisiunea făcută de patronul Valeriu Iftime

  • SuperLiga: UTA Arad – U Cluj, luni, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj – Universitatea Craiova, duminică, 22:00, DGS 1

Ștefan Bodișteanu a marcat unicul gol al partidei, în minutul 48. Oaspeții au păstrat avantajul pe tabelă, în ciuda faptului că au rămas în zece oameni în minutul 56, după eliminarea lui Friday.

  • Astfel, Liviu Ciobotariu (53 de ani) a revenit cu o victorie pe banca celor de la FC Botoșani, chiar împotriva lui Gică Hagi.

Reacția lui Liviu Ciobotariu: ”Am vorbit cu conducerea, vom aduce întăriri, cel puțin 4-5 jucători”

Liviu Ciobotariu a fost numit înlocuitorul lui Bogdan Andone, antrenorul care a scăpat-o pe Botoșani de retrogradare în sezonul trecut.

Prezent la flash-interviu, ”Ciobi” a tras primele concluzii, după ce a reușit să obțină primele puncte pentru FC Botoșani din acest sezon. Noul ”principal” a evidențiat cât de importantă este această victorie, în condițiile în care echipa era apăsată de precedentele înfrângeri.

Totodată, a dezvăluit discuția avută cu patronul Valeriu Iftime, care l-a anunțat că va mai face câteva transferuri în acest sezon.

”Eu am venit de trei zile, am lucrat foarte puțin, dar vreau să-i felicit, pentru că nu e ușor să câștigi cu Farul Constanța, pentru că e o echipă cu multă calitate, atât individuală cât și colectivă.

Nu a fost ușor, dar am fost foarte bine organizați, e adevărat că am avut parte și de puțin noroc, face parte din joc. O primă repriză bună, de partea noastră. În a doua era clar că o să se schimbe lucrurile după eliminarea lui Friday.

Nu am văzut foarte bine, dar dacă arbitrul a luat decizia, înseamnă că a meritat cartonașul roșu. Mă bucur pentru jucători, pentru că aveam nevoie de moral. În aceste trei zile au fost foarte apăsați.

Am făcut o mișcare astăzi și după cinci minute am oprit antrenamentul, le-am spus că nu înțeleg această liniște. Trebuie să jucăm fotbal, să arătăm bine la meci, nu să fim stresați, să fim apăsați.

Un copil foarte talentat Bodișteanu, și mie mi-a plăcut foarte mult. Mă bucur că a ajuns la noi și e jucătorul nostru.

Întâlnim campioana României, pe FCSB, o echipă foarte bună. Important e să recuperăm din jucătorii accidentați.

Trebuie să mai vină jucători, avem nevoie de concurență pe posturi. Am vorbit cu conducerea, vom aduce întăriri, cel puțin 4-5 jucători”, a declarat Liviu Ciobotariu.

VIDEO cu rezumatul meciului Farul Constanța – FC Botoșani 0-1

Etichete: fc botosani , liviu ciobotariu , farul botosani , video farul – botosani


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
191
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide