Connect with us

Alte Sporturi

Valeriu Iftime l-a pus la zid pe Bogdan Andone după ieșirea necontrolată: ”Îmi era jenă, jur!”

  • Fotbal feminin: România – Armenia, marți, 20:00, DGS 1

  • Media: Fotbal Club, marți, 22:00, DGS 1

În minutul 84 al meciului, Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a fost eliminat pentru injurii la adresa arbitrului.

Valeriu Iftime: ”Bogdan s-a enervat și ne-am făcut de râs!

După ieșirea antrenorului lui FC Botoșani, Valeriu Iftime, finanțatorul moldovenilor, a reacționat.

Omul de afaceri l-a pus la zid pe tehnician, căruia i-a transmis că trebuia să se tempereze.

”Cred că s-au calmat. Bogdan s-a enervat și ne-am făcut de râs. Îmi pare rău că suntem provinciali și pierdem puncte. Mi s-a părut că suntem mai buni și că vom bate. Eram pe cai mari. Toată lumea mă înjura. N-am avut timp să vorbesc cu Bogdan Andone. 

În viața mea nu credeam așa ceva. Atitudinea lui, nervos și toate comentariile lui. Eu am o măsură până la o limită. Nu poți să faci așa ceva. Nu înțeleg cum Bogdan s-a enervat așa. Trebuia să jucăm în alt fel. Poate e din cauza căldurii. Ce am trăit anul trecut nu mai vreau. 

Îmi era și mie jenă, jur. A fost o cădere totală, era 2-1 și eram mai buni. Apoi am căzut. Nu pot să repet greșelile de anul trecut. I-am dat lui Marius Croitoru ce a vrut, dar nu am avut lot.”, a declarat Valeriu Iftime, la ”Liga Digi Sport”.

VIDEO cu rezumatul meciului FC Botoșani – Oțelul Galați 2-3

Bogdan Andone, un car de nervi după 2-3 cu Oțelul

La finalul meciului cu Oțelul, Bogdan Andone a venit cu precizări la adresa arbitrului Cristian Moldoveanu și a dat de înțeles de ce a avut acea ieșire necontrolată.

”Nu am ce să discut de joc. A fost decis de două faze fixe, greșelile noastre, dar am avut și un penalty neacordat. Vreau să atrag atenția supra delegării.

Un meci cu intensitate, a fost delegat un arbitru debutant, care de la începutul jocului a fost înjurat de antrenorul advers non-stop. Fără personalitate, alb la față. Al patrulea arbitru a fost la fel. Nu s-au întors la bancă adversară. Mereu a fost (n.r. centralul) cu fața la noi.

Îi e frică să ia decizii. Din punctul meu de vedere, total eronată această delegare, depășită de joc, încălecată de banca de rezerve a adversarilor, din punctul meu de vedere.

Vom juca peste 3 zile la Iași. Suntem singura echipă programată să joace la 3 zile. Vreau să întreb și eu de ce noi? Nu cred că vom reuși să ne recuperăm fizic.

Noi am început cu o etapă intermediară. Noi suntem proștii campionatului? Dacă vor continua cu aceleași   delegări și jucăm la 2-3 zile, înseamnă că investițiile domnului Iftime sunt în van. Atât am avut de spus”, a precizat Bogdan Andone, la finalul meciului cu Oțelul.

Etichete: superliga , fc botosani , bogdan andone , valeriu iftime


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
191
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide