Connect with us

Alte Sporturi

Reacția presei din Spania, după ce Daniel Paraschiv a semnat cu Real Oviedo

  • SuperLiga: CFR ClujDinamo, duminică, 19:00, DGS 1

  • Media: Fotbal Club, duminică, 21:00, DGS 1

Atacantul a semnat un contract valabil până în vara anului 2027 cu echipa care activează în acest moment în eșalonul secund al fotbalului iberic.

Jurnaliștii spanioli de la Aficiondeportiva au urmărit îndeaproape transferul lui Daniel Paraschiv la Real Oviedo și au decis să-i facă o scurtă caracterizare atacantului român, care d-abia a fost prezentat oficial la noua sa formație. 

Aficiondeportiva.es: ”Daniel Paraschiv este rapid, bun, cu abilități tehnice”

Jurnaliștii de la Aficiondeportiva au susținut că Daniel Paraschiv este un jucător cu o viteză bună, care reușește să se descurce fără probleme cu mingea la picior și care se implică activ în jocul colectiv al unei echipe. 

De asemenea, ziariștii au dezvăluit faptul că reprezentanții lui Real Oviedo l-au urmărit de mai mult timp pe Paraschiv și au considerat, în cele din urmă, că prin aducerea atacantului își vor întări substanțial compartimentul ofensiv. 

”Daniel Paraschiv este rapid, un jucător bun, cu abilități tehnice. Una dintre caracteristicile sale este cât de bine interpretează jocul echipei, un lucru foarte important pentru un joc de echipă. De altfel, știe cum să joace cu spatele la poartă.

A fost un transfer apărut peste noapte și i-a surprins pe fani. Clubul a urmărit jucătorul de foarte mult timp și a decis să îl transfere pentru a întări echipa”, au scris cei de la aficiondeportiva.es.

  • un milion de euro este cota de piață a lui Paraschiv, potrivit Transfermarkt 

În stagiunea precedentă, Daniel Paraschiv a fost unul dintre cei mai buni atacanți din SuperLigă. Vârful de 25 de ani a reușit să înscrie 11 goluri și să ofere 4 pase decisive în 41 de meciuri jucate în toate competițiile. Aceste cifre se pare că i-au impresionat pe cei de la Real Oviedo, care au decis să-l transfere pe Paraschiv în acest mercato. 

Real Oviedo a fost foarte aproape de a promova în La Liga la sfârșitul sezonului trecut. Concret, actuala echipă a lui Paraschiv a fost învinsă de Espanyol, scor 1-2 la general, în finala barajului pentru promovarea în primul eșalon al fotbalului spaniol.

Etichete: spania , real oviedo , daniel paraschiv


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide