Connect with us

Alte Sporturi

Ilie Dumitrescu l-a ”citit” pe Edi Iordănescu: ”5 milioane de euro”. Patru nume de posibili înlocuitori, rostite în direct

  • Media: Liga Digisport, miercuri, 17:30, DGS 1

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, DGS 1

După meciul cu Olanda, 0-3, care a consemnat eliminarea României de la EURO 2024, selecționerul a spus că ”familia mea are nevoie mai mult de mine decât are echipa națională”, ceea ce arată că înclină să plece.

Ilie Dumitrescu: ”E păcat că s-a ajuns aici”

Ilie Dumitrescu l-a ”citit” pe Edi Iordănescu și crede că selecționerul se gândește să plece mai ales că are o ofertă foarte mare, cu un salariu de 5 milioane de euro, din zona Golfului.

Este obosit, a fost foarte preocupat. Declarația spune ‘Lăsați-mă puțin să mă gândesc’, trebuie să se gândească probabil și la oferta pe care o are. Apoi trebuie să vină și Federația. Este păcat că s-a ajuns aici. Problema asta trebuia rezolvată în ianuarie, după calificare. Problema trebuia rezolvată de atunci, nu să stai acum.

Când ai ofertă de 5 milioane de euro, pe care a avut-o înainte de turneul final… Lucrurile nu s-au mai aliniat. Lucrul ăsta trebuia făcut din ianuarie, să te așezi la masă cu Edi Iordănescu și să rezolvi. Eu din ce am înțeles, lucrurile sunt…

A făcut o analiză la tot ce s-a întâmplat. Dacă spune că va discuta cu familia, înseamnă că există o altă opțiune”, a declarat Ilie Dumitrescu, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Patru nume de posibili selecționeri, rostite în direct

Tot la Fotbal Club, moderatorul Radu Naum i-a provocat pe invitați să spună cine ar putea veni în locul lui Edi Iordănescu.

Mircea Lucescu e liber. Dacă pleacă Edi. Mai e și Victor Pițurcă liber”, a spus Ionel Dănciulescu.

Sunt mai mulți antrenori liberi. Mircea Lucescu, Ladislau Boloni, care a cochetat cu echipa națională. Mai e Adi Mutu”, a completat Ilie Dumitrescu.

Etichete: mircea lucescu , victor piturca , adrian mutu , romania – olanda , edi iordanescu , ladislau boloni , ilie dumitrescu , selectioner romania


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide