Connect with us

Alte Sporturi

Lamine Yamal, record uriaş în Spania – Croaţia! Borna impresionantă atinsă de starul Barcelonei

Rezerve: Raya, Vivian, Moreno, Joselu, Olmo, Ferran, Grimaldo, Remiro, Laporte, Baena, Zubimendi, Oyarzabal, Navas, Fermin, Ayoze

Croația: Livakovic – Stanisic, Sutalo, Pongracic, Gvardiol – Brozovic, Modric, Kovacic – Majer, Kramaric, Budimir

Rezerve: Labrovic, Ivusic, Erlic, Vlasic, Perisic, Mario, Pasalic, Petkovic, Ivanusec, Sosa, Pjaca, Vida, Juranovic, Pasalic, Sucic, Baturina

Dominik Szoboszlai a stabilit un record în Ungaria – Elveția

Dominik Szoboszlai a stabilit un record în Ungaria – Elveția! Vedeta din naționala maghiară a intrat în istoria Campionatului European, la partida de sâmbătă.

În vârstă de 23 de ani, Szoboszlai a fost desemnat de către selecționerul Ungariei drept căpitanul echipei naționale, pentru partida cu Elveția.

Astfel, jucătorul legitimat la Liverpool a devenit cel mai tânăr căpitan de la un Campionat European, după startul meciului din etapa 1 a Grupei A.

Aceasta este o bornă fabuloasă atinsă de vedeta din naționala Ungariei. Pe lângă faptul că este căpitanul echipei naționale, acesta a fost și protagonistul unui transfer cu adevărat senzațional, fiind cumpărat de Liverpool, de la RB Leipzig, în schimbul sumei de 70 de milioane de euro.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide