Connect with us

Alte Sporturi

Bayern Munchen, ”pusă la zid” după ce l-a instalat pe Vincent Kompany: ”Râde lumea de ei”

  • Fotbal: Italia – Turcia, marți, 22:00, DGS 2

  • Fotbal: Portugalia – Finlanda, marți, 21:45, DGS 1

Instalarea belgianului la ”cârma” fostei campioane din Bundesliga nu i-a surprins doar pe fanii ”Bavarezilor” (prin prisma lipsei de experiență a lui Kompany), ci și pe rivalii acestora din campionat și din străinătate.

Un fost atacant al naționalei României care a jucat în cariera sa pentru Borussia Dortmund a vorbit despre reacțiile care au apărut în Germania după ce Vincent Kompany a ajuns la Bayern. 

Marcel Răducanu, despre numirea lui Kompany la Bayern: ”Deja râde lumea de ei în Germania”

Marcel Răducanu (69 de ani), fostul atacant al Borussiei Dortmund (marea rivală a lui Bayern) și al echipei naționale, este de părere că ”Bavarezii” au decis să-l instaleze pe Vincent Kompany pentru a avea cât mai rapid un antrenor pe bancă pentru sezonul următor. 

De asemenea, fostul vârf ”Tricolor” a susținut că numirea belgianului la Bayern a produs mai multe reacții amuzante și ironice în presa din Germania.  

”A fost o panică a lui Bayern. Deja râde lumea de ei în Germania. Din ce am înțeles, Guardiola (n.r. Pep) l-a recomandat. Este un antrenor bun, un antrenor care are atu că a fost jucător bun.

Poate să facă ceva la Bayern dacă nu se bagă Hoeness (n.r. Uli Hoeness, fostul președinte al lui Bayern)”, a spus Răducanu, la emisiunea Digi Sport Special moderată de Vali Moraru. 

Până să semneze cu Bayern Munchen, Kompany le-a mai antrenat pe Anderlecht (august 2020 – iunie 2022) și Burnley (iulie 2022 – iunie 2024). La finalul sezonului trecut, tehnicianul belgian a retrogradat-o pe Burnley în Championship (liga a 2-a din Anglia). 

Etichete: bayern munchen , marcel raducanu , vincent kompany


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide