Connect with us

Alte Sporturi

”Nu m-am gândit că se poate ajunge aici!”. Cum arată astăzi un stadion legendar al României

  • Fotbal Feminin: RomâniaBulgaria, vineri, 19:00, DGS 1

  • Media: Fotbal European, vineri, 21:30, DGS 1

Arena pare că nu a mai fost îngrijită de foarte mulți ani, iar unde ar fi trebuit să se afle gazonul sunt doar buruieni peste buruieni. Starea neverosimilă în care a ajuns stadionul din Bacău poate fi văzută în galeria foto de mai jos.

Stadionul din Bacău a ajuns într-o stare deplorabilă

Marian Codirlă a făcut un reportaj la stadionul din Bacău. Ulterior, jurnalistul Digi Sport a realizat un interviu cu Gheorghe Chivorchian, fost conducător al echipei de fotbal FCM Bacău, care a analizat starea stadionului.

Galerie Foto

Stadionul din Bacău, care în acest moment se află în paragină, a fost inaugurat în 1966 și are o capacitate de 17.500 de locuri. Este important de precizat că încă din anul 2018 există un proiect pentru un nou stadion la Bacău, însă nici în momentul de față nu a fost început.

Marian Codirlă a prezentat pe larg starea în care se află acum arena din Bacău, iar explicațiile jurnalistului și reportajul pot fi urmărite în clipul video de mai jos.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Gheorghe Chivorchian: ”Nu am gândit că poate să ajungă să arate în situația în care arată”

Gheorghe Chivorchian a dezvăluit că nu a mai fost de 17 ani pe acest stadion și că tot ce s-a întâmplat este trist, mai ales, pentru că stadionul se află în centrul orașului Bacău.

De 17 ani nu am mai fost pe stadion. Mi-au dat lacrimile aproape. Nu am gândit că poate să ajungă să arate în situația în care arată.

Este trist, este trist, dar adevărat. E păcat că o oază de sănătate aflată în mijlocul Bacăului să arate în halul în care arată”, a spus Gheorghe Chivorchian, despre stadionul din Bacău.

Etichete: stadion , stadion bacau


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide